Mai­Kupon

Csillogj, mint a hollywoodi sztárok! Mikrodermabráziós arccsiszolás, őssejtes bőrregeneráló koncentrátumos ultrahanggal egybekötve ingyenes életmód tanácsadással 3990 Ft-ért a II. kerületi Szépség Sarok Szalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Itt van az ősz és itt az ideje, hogy a nyár okozta bőrkárosodásoktól minél előbb megszabadulj!

A mikrodermabrázió a peeling legmodernebb módja. A beavatkozás teljesen fájdalommentes! A kezelés során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések távolíthatóak el a csiszolófej segítségével, amely nemcsak a sérült hámréteget csiszolja, hanem fokozza a bazális réteg vér- és nyirokkeringését is. Ezáltal felgyorsul a működőképes és kollagénben gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget.

Az ultrahang használatával az őssejtes bőrregeneráló koncentrátum a bőr alsóbb rétegeibe is eljut, így a koncentrátum még jobban ki tudja fejteni sejtmegújító hatását! A mikrodermabrázió az úgy nevezett gyémántfejes bőrcsiszolás. Olyan kozmetikai kezelési eljárás, ami a bőr mechanikai és fizikai radírozását jelenti. A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés során a bőrnek a felső elhalt hámrétegét csiszolja le, így biztosítja az alatta lévő bőr fel légzését.

A brázió használata utána bőr üdébb selymesebb puhább lesz. A kezelés az apróbb bőrhibák aknék eltávolítására szolgál, amit kúraszerűen kell alkalmazni (akár hetente is!). Az ultrahang használatával a hatóanyag a bőr alsóbb rétegeibe jut, így mélyebben tudja a hatóanyagok jótékony hatását kiváltani. Jelen esetben a legmegfelelőbb hatóanyag, az őssejtes sejtmegújító koncentrátum. Amikor ezek osztódnak egy új bőrsejt alakul az őssejt közvetlen közelében, mely osztódik, és a szarurétegbe vándorol. Az ilyen őssejtek jelenléte kritikus például a sebgyógyulás során, mert őssejtek nélkül nem képződnének új bőrsejtek.

A kor előrehaladtával a sejtek képessége az osztódásra lecsökken és a regenerációs folyamatok jelentősen több ideig tartanak. A további negatív behatások, mint az UV sugárzás tovább csökkentik az őssejtek reprodukciós képességét. Az őssejt ampulla támogatja a bőr regenerációját. A sejtek életciklusa meghosszabbodik. A hozzáadott hyaluronsav megerősíti a regenerációt igénylő bőr nedvesség visszatartó védőrétegét.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez telefonos egyeztetés szükséges, a kupon lejárata előtt legalább 1 héttel (2012. november 23-ig!) A szolgáltató telefonszáma: (06-20) 343-1331, keresd Ágit!

A szalon pontos címe: II. kerület. Budapest, Fillér utca 1.-Szépség Sarok. Sarok (Csak hajvágó fodrász szalon mellett található!)

Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretnél, eltérni akkor azt a szolgáltatóval a beváltás előtt 24 órával le kell egyeztetni. Amennyiben ez nem történik meg akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SzépségSarok - Arc és Testkozmetika
Cég
Ferencz Ágnes
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Fillér utca 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére