Mai­Kupon

Csillogó, hófejér fogak: Fogfehérítés (peroxid mentes), fogkő eltávolítás, polírozás, mindez FÁJDALOM MENTESen: 77 000 Ft helyett 15 900 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Minden, önmagára valamit is adó férfi és nő törekszik arra, hogy mosolya lehengerlő, fogsora hibátlan, lehellete pedig kifogástalan legyen. Gondolj csak bele, mennyivel megnyerőbb lehetsz egy állásinterjún, egy üzleti tárgyaláson, vagy egy randevún makulátlanul fehér fogsorral! Mindezt most töredék áron, fájdalom mentesen-köszöntsd az új évet ragyogó mosollyal.Számtalan módszer létezik a fogfehérítésre, ezek közül azonban csak egy hoz gyorsan, tartós és ragyogóan fehér eredményt, anélkül, hogy fogérzékenységet okozna! 
Ez pedig nem más, mint, amire mai tippünk révén Te is "benevezhetsz".
Mert sok más megoldással szemben, a mai kupon TÖBBSZÖRÖSEN MEGÉRI AZ ÁRÁT, hiszen évekig nem lesz ezután gondod a lepedékkel, rossz lehellettel és a mosolyodra is mindenki emlékezni fog. 
Magabiztosabb lehetsz életed minden területén, hiszen nem kell többé a kezedbe rejtened a nevetésed, és résnyire nyitott szájjal sem kell beszélned, lehetsz nyílt, határozott és vidám!

Az az ultramodern megoldás pedig, ami eltünteti fogsorodról az évek során rárakódott lepedéket, a paradicsomos ételek, a vörös borok, szörpök, üdítők, dohányzás, kávéfogyasztás sárgás-barnás maradványait, valamint hófehérré varázsolja alsó és felső fogsorodat egyaránt, nem más, mint:
Egy alapos fogkő eltávolítás mindkét fogíveden, ezt követően pedig egy fájdalom- és hidrogén-peroxid mentes , vagyis teljesen biztonságos rendelői fogfehérítés.

A Sanitas Whitening® fogfehérítésre szakosodott szakemberei nem bíznak semmit a véletlenre:
Először átvizsgálják a fogaid állapotát és tájékoztatnak az esetleges elváltozásokról. (Tehát náluk nemcsak egy fogfehérítést, hanem egy komplett konzultációt és állapotfelmérést kapsz.)
Meghatározzák a kiindulási fogszínt egy fogszínkulcs segítségével.
Eltávolítják a fogkövet és az egyéb lerakódásokat, majd speciális pasztával átpolírozzák fogaidat, hogy ellenállóbbak legyenek a baktériumokkal szemben.
Majd következik a peroxidmentes Sanitas Whitening® fogfehérítés.
A fehérítés végén újra megnézik fogszíned, hogy megállapítsák hány árnyalatot fehéredtek a fogaid. Ugye, cseppet sem hangzik fájdalmasan?

Kuponoddal különösen kedvezően juthatsz hozzá ehhez a komplett fogfehérítő szolgáltatás csomaghoz.
Módszerük egyszerre biztonságos és fájdalommentes, hiszen a hagyományos eljárásokkal szemben, ittperoxidmentes fehérítésről van szó, így nem fordulhat elő fogérzékenység.
Ugyanakkor extrahatékonyak, hiszen a fehérítés során alkalmazott Sanitas Whitening® led lámpa aktivizálja a hatóanyagot, így az nagyobb hatást tud kifejteni.
Ez az ajánlat önmagáért beszél! 
A fogaid szépsége és épsége pedig ennyit igazán megér! Kattints a kuponodért! ;-)


Kupon tartalma:
Állapotfelmérés 
Konzultáció
Szájhigiénés tanácsadás
Fogkő eltávolítás mindkét fogíven
Polírozás speciális tisztító pasztával
Rendelői Sanitas Whitening® lámpás fogfehérítés

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 061 3830810

H-P: 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egressy Dental
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Egressy út 23-25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére