Mai­Kupon

Kategóriák

Csökkentsd a rezsit! 2 db-os csapra szerelhető energiatakarékos vízadagoló szett vagy 1 db zuhanyzóhoz szerelhető adagoló! Most 50%-os kedvezménnyel, mindössze 1.990,- Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Túl magasnak tartod a víz- és csatornaszámláidat? Szeretnél környezettudatosan pénzt megtakarítani? Szeretnéd, ha évi 50-60 ezer forinttal kevesebbet kellene közüzemi számlákra költeni és a megmaradt összeget családodra költenéd?

Ha igen, akkor élj a lehetőséggel, és ha bármi kérdésed lenne, hívj minket bizalommal!

Mi pedig segítünk a megtakarításban!

FONTOS, hogy nem varázslatról van szó, hanem egy eddig kevesek által használt, külföldön már bevált technológiáról!

Minőségi termék, eredeti olasz gyártmány: Air Force One, egyedi AMFAG LongLife 10 éves,hosszú élettartamú termék.A szett és a zuhanyzó adagoló együtt is rendelhető! Ez esetben 3.980,- Ft a szett ára, így a postaköltségen is spórolhatsz, csak egyszeri 500,- Ft-ot fizetsz a kiszállításért, amelyet a kupon beváltása során a cég e-mail címére elküldött adatok után a cég által megadott számlaszámra kell külön utalni.

Figyelem! Utolsó darabok! Limitált darabszám!

Csak 8 csomag, illetve 8 darab!

  • Megnyered a meleg víz előállításra fordított energia nagy részét is. (Ez éves 5-10% megtakarítás valamely energiaszámlánkon.) Ezzel a készlettel több energiaköltséget tudsz megspórolni, mintha napkollektort szereltél volna fel 100 ezrekért, ami rombolással és helyreállítással is jár a legtöbb esetben. Arról nem beszélve, ha társasházban laksz, ezt meg sem tudod valósítani valószínűleg.

  • A rendelkezésre álló meleg víz (ha tárolós a rendszerünk) jóval később fogy el.

  • Egy átlagos háztartás 25-50% vízmegtakarítást tud elérni évente adagolóinkkal.


Ez a készlet biztosan jó a távhős lakásokba, a központi meleg víz ellátásos társasházakba, tárolt meleg vizes rendszerekhez.


Víztakarékos adagolók használatával 1/5 annyi vízzel moshatsz kezet, 1/3 annyi vízzel mosogathatsz vagy 1/2 annyi vízzel zuhanyozhatsz anélkül, hogy ez lemondásokkal járna.

 

  • Átlagosan 30%-ot spórolhatunk vele víz- és csatornadíjunkból, illetve ha bojlerünk van a villanyszámlánkból is

  • A csomag tartalma: 2 db 5 liter/perc külső menetes csapra szerelhető adagoló vagy 1 db 8 liter/perc zuhanyzóhoz szerelhető energiatakarékos vízadagoló

  • Segítségével komfortérzet csökkenés nélkül lesz kevesebb a víz- és a csatornaszámla

 

Természetesen a vízszámla csökkentése nem csak a pénztárcánk miatt fontos, hanem a jövő szempontjából is, hiszen minden csepp víz sok energiába kerül, ezzel pedig Földünk tűrőképességét tesszük próbára.


Az energiatakarékos vízadagolókhoz most 50% kedvezménnyel lehet hozzájutni, 3.990,- Ft helyett mindössze 1.990,- Ft-ért!


Abszolút spórolást segítő eszköz. Az Európai Unió szabványainak megfelelően minden csapra felszerelhető. Hatékonysága a pazarló csaptelepek 13-25 liter/perces vízáteresztésével szemben, csapra szerelhető vízadagolók esetében csak 5 liter/perc, zuhanyzóhoz szerelhető vízadagolók esetében 8 liter/perces. Alkalmazásával mind vízszámlád, mind csatornaszámlád csökkenni fog, a komfortérzet megtartása mellett.

 

Víztakarékos adagolóink segítségével úgy tudod csökkenteni vízszámládat, hogy közben nem kell változtatnod vízhasználati szokásaidon. A legtöbb csapra felszerelhető, minden háztartásban használható megoldás ez, pár hónapos megtérülési idővel. A víztakarékosság mindannyiunk érdeke. Csak egy döntés választ el attól a megoldástól, melyet a világ fejlettebb részén már évtizedek óta használnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Megrendeléshez küldd el kuponodat a harmonia.vital.egeszsegkozpont@gmail.com e-mail címre! A termék kiszállításához add meg a neved, a pontos szállítási címed, valamint telefonszámod is az e-mailben. A termék postai úton kerül kiszállításra az adatok e-mailben történő megküldését követő egy héten belül. Más kedvezménnyel nem összevonható.


Telefonszám: 06-30-201-7968

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Harmonia-Vital Egészségstúdió
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, XVIII. kerület,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére