Mai­Kupon

Kategóriák

Csökkentsd az allergiád tüneteit Sópince terápiával! 5 alkalmas belépő a Parajdi Sópincébe korlátlan ott tartózkodással/alkalom most csak 2.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Fű-fa-virág allergiád van? Lélegezz kicsit fel a Parajdi Sópince sós levegőjében!Amit a kuponért kapsz: 5 alkalmas sópince belépő, korlátlan ott tartózkodás/alkalom, ingyen WIFI, ajándék nagyszemcséjű natúr konyhasó

 

Az elmúlt ötven év tapasztalata alapján a Parajdi Sóbánya világhírű kezelőbázissá vált, évente félmillióan látogatják és a szakorvosok véleménye szerint a sajátos környezet kiválóan alkalmas a légúti betegségek megelőzésére és kezelésére.

A Parajdi Sópincében a bánya levegőjével nagymértékben azonos mikróklíma várja az idelátogatókat. A Belvárosban látványos és kulturált környezetben, mindenki számára hozzáférhető áron ajánljuk szolgáltatásainkat gyerekeknek, felnőtteknek, időseknek, dohányosoknak, akiknek fontos a betegségek megelőzése vagy az utókezelés sikere.


A kezelés időtartama 5-10 nap és akkor a leghatásosabb, ha egymást követő napokon, alkalmanként 1-2 órát tartózkodunk a Sópincében. A pince levegőjét többlépcsős rendszerben szűrjük, így a szennyeződés nagy része nem kerül be, a falakba ötvenezer kilogramm parajdi natúr só van beépítve, amely a bányából 310 méter mélyből került a felszínre.


Az öt alkalomra szóló kezelés most kedvezményesen vásárolható meg.


A Sópince levegője nagyon tiszta, összetétele, hőmérséklete és nedvességtartalma viszonylag állandó, ezeknek tulajdonítható a terápiás hatás. A magas sótartalom a tüdő lerakódásait fellazítja és eltávolítja maga mögött hagyva a tiszta felületet.

Mivel mellékhatás nincs, azok kivételével, akik nem bírják a sós tengerparti levegőt, mindenkinél alkalmazható a terápia, amely 100%-ban természetes gyógymód és akár tünetmentesség is elérhető ezzel a módszerrel, gyógyszerek nélkül.


Minden vásárló részére egy a séfek által kedvelt és használt nagyszemcséjű natúr konyhasó különlegességet ajándékozunk, amelyet, ha sóőrlőbe tesznek és az ételekre frissen őrölve szórják, az üzletekben beszerezhető átlag étkezési sóval össze nem hasonlítható ízvilágot varázsolnak. Ez egy viszonylag kis mennyiségben előállított termék, amelynek előnyeivel szeretnénk megismertetni kedves vendégeinket.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parajdi Sópince
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Vámház körút 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére