Mai­Kupon

Kategóriák

Csomag a tudatos életmód kedvelőinek! 1-1 alkalom Grafológia, Cashflow társasjáték, KoroKan masszázs, Stresszoldás, Power Plate edzés! Mindez csak 14.000 Ft-ért!

 - Lelkiegészség (pl. pszichológia, asztrológia, kineziológia) kupon
Eredeti ár:28 000 FtElőlegben fizetendő:4 270 FtTeljes ár:14 000 Ft50% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A tudatos életmód csomag tartalma: 1-1 alkalom: Grafológia, Cashflow társasjáték, KoroKan masszázs, Stresszoldás, Power Plate edzés

Most csak az előleget kell kifizetned, a többit ráérsz a helyszínen!A tudatosság a végtelen élet, a bőséges élet. Szolgáltatásainkkal hozzá járulunk Önmagad tudatos megismeréséhez, tested egészségéhez és a bőséges élet megteremtéséhez.

A csomag tartalma:

 • Grafológia
  A grafológia a kézírás egyéni jellegzetességeit vizsgálja, s a tanult sztenderdtől való eltérések alapján von le következtetéseket a személyiségre nézve. A grafológiát alkalmazók szerint az íráselemek nagysága, egymáshoz és az írástömb egészéhez viszonyított aránya, elhelyezkedése, az őket létrehozó mozdulat iránya, sebessége, nyomatéka stb., információval szolgál az író személy gondolkodás- és munkamódjáról, energiakészletéről, érzelemvilágáról, valamint önmagához való viszonyáról.
   
 • Cashflow társasjáték
  Bár a pénz nem a legfontosabb dolog az életben, de minden fontos dologra hatással van. Sajnos az iskolában nem tanítják meg a pénzzel való bánás készségeit.
  A Cashflow pénzügyi intelligencia fejlesztő társasjáték egy vidám és izgalmas formája annak, hogy elsajátítsd az alapvető befektetői és könyvelési készségeket. Ha részt veszel egy-egy képzésünkön többet fogsz tudni a pénz világáról, mint az emberek 95%-a. Szerinted ez előny jelent a többiekhez képest?
   
 • KoroKan masszázs
  A KoroKan ® egy 100 fogásból álló, meghatározott koreográfia és mindig azonos sorrend alapján végzett masszázs terápia, amelynek eredete a kínai shaolin mesterekhez vezethető vissza. Eredetileg harcművészek használták egészségük megőrzésére, testük karbantartására, gyógyításra.
  A KoroKan masszázs egy egyedülállóan komplex, energetikai elemeket is tartalmazó testkezelés, melynek célja az öngyógyító erők aktiválása és a szervezet harmonikus működésének visszaállítása.
  A földön fekve és ruhában végzik, ezért kényelmes öltözet javasolt (hosszú pamut nadrág, póló, zokni).
   
 • Stresszoldás
  Nem tudod levezetni a benne lévő feszültséget?
  Legszívesebben sikítanál?
  Megoldás a Stresszoldás! A speciális technika megtanít, hogyan birkózz meg a hétköznapok terheivel, a felgyülemlett stresszt, hogyan engedd szabadon. Az ember természetes állapota a nyugalom!
   
 • Power Plate edzés
  A Power Plate® gép az egyik legizgalmasabb technológiai találmány a sporteszközök, az atlétika, az egészségmegőrzés és a fittség növelésének területén. A gyorsulási tréning gyakorlatokkal javul az erőnlét, az egészségi állapot, illetve a sport- és funkcionális teljesítmény. A plató másodpercenként többször elmozdul a test alatt, amelyre a válasz az azonnali izomstabilizálás, az egyensúly megtartása érdekében. Ez a reflexes izom összehúzódás eredményezi a rugalmasság, a koordináció és az erő javulását.
  Csökkenti az edzéshez szükséges időt, ugyanakkor az izmokat úgy stimulálja, hogy nő a sovány izom tömege. A forradalmian új edzési technológia harmonikus rezgéseket közvetít a testbe, melyekkel az izmok természetes reflexív összehúzódásokat váltja ki, másodpercenként 25-50 alkalommal, megmozgatva akár az izmok 98%-át, míg a hagyományos edzőtermi gépek csak 60%-ot dolgoztatnak!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 06 1 951 8001, 06 1 920 32 65, 06 30 394 7364

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sano in Vita Oázis Életmód Stúdió
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy u. 35. fsz. 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére