Mai­Kupon

Csütörtök délutáni művészeti program: JOBB AGYFÉLTEKÉS MANDALA FESTÉS 15000Ft helyett 5000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!FESTÉSE KÖZBEN MEGTALÁLOD SAJÁT NYUGALMADAT, HARMÓNIÁDAT!
MANDALÁD ENERGIKUS SZÉP FESTMÉNY LESZ  A SZOBÁDBAN!

 Valójában a mandala az ember potenciálisan megvalósítható legmagasabb tudatállapotának képi kifejezése. A mandala tehát a világegyetem képe, a kiáradás és visszaolvadás folyamatában megjelenítve, tehát annak lényegében ábrázolva. A mandala megmutatja az Abszolút Tudatosságban és Fényességben végbemenő folyamatot. A mandala célja megtalálni a tudatosság egységét, és helyreállítani az emberben a dolgok ideális rendjét.A mandala tehát egy megszentelt, a valóságos léttől elkülönített mágikus tér. Önmagában a világ leképeződését, és annak minden lényeges jellemzőjét hordozza. A mandala középpontja szimbolizálja a világ közepét. E pont soha nem mozog, de minden körülötte forog.

„A mandala-készítés nyugtató hatással van a lélekre, energiát ad, inspirálja a szellemet.

 Segít ellazulni, készítése közben váratlan, segítő gondolatok és érzések jöhetnek felszínre. Felejtsd el pár percre a gondjaidat, és meglátod, a mandala-készítés erőt fog adni, hogy friss gondolatokkal, kiegyensúlyozottabban, motiváltabban, lelkesebben folytasd a napodat. Megtapasztalhatod, milyen belső energia lakozik benned, amiből még erőt meríthetsz a gondjaid megoldására. Fedezd hát fel az igazi, belső éned, és találd meg a lelki egyensúlyt ezzel a csodálatos, ősi alkotó tevékenységgel!”

 

A mandalakészítés egy kreatív, különleges és önfelfedező folyamat, mely hozzásegít az egészséges, kiegyensúlyozott, boldog élethez.

Jelentkezz most!

Várlak szeretettel!

 

Bővebb infó: mgm.5mp.eu

http://mgm.5mp.eu/web.php?a=mgm&o=CjRw5mLthJ

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon mevásárlása után jelentkezzen az  artmoona@gmail.com címen vagy telefonon  06-70-532-1405. Az ár tartalmazza a mandalához szükséges anyagokat. Fa, festék, ecset.

A foglalkozás időpontja 2012 november 29. 17-21 óráig!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gombás Mónika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2040 Budaőrs, Clementis L.út 22..
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére