Mai­Kupon

Kategóriák

CT-lézer-mammográfiás vizsgálat, emlő ultrahang, szakorvosi vizsgálattal és videodermatoszkópos bőrgyógyászati vizsgálat 34.200 Ft-ért a MeDoc Kárpátban! Foglalja le kuponját 6.840 Ft-ért, a fennmaradó 27.360 Ft a helyszínen fizetendő!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:48 900 FtElőlegben fizetendő:6 840 FtTeljes ár:34 200 Ft30% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A nyári időszakban se felejtkezzen meg a szűrővizsgálat fontosságáról! A rendszeres szűrések és megfelelő szakorvosi vizsgálatok segítségével már időben felismerhetőek az egészen kicsi elváltozások is. Fontos tényező, hogy az időben felfedezett mellrák és melanoma jó eséllyel gyógyítható! A CT-lézeres vizsgálat és a dermatoszkópos bőrgyógyászati vizsgálat teljesen fájdalommentes és rövid időn belül kimutatja az esetleges elváltozásokat. Emlőimplantátumok esetében is alkalmazható.


A CT-lézeres vizsgálat Magyarországon kizárólag csak a MeDoc Egészségközpont Kárpát utcai rendelőjében vehető igénybe! A kupon tartalma: 3 lépéses Komplett CT-lézer-mammográfiás emlővizsgálat (CT-lézer mammográfiával egy időben az emlők ultrahangos, valamint a szakorvosi tapintásos, fizikális vizsgálatát is elvégzik.) Videodermatoszkópos bőrgyógyászati vizsgálat. Orvosi szakvélemény.

 

Magyarországon egyedül a MeDoc Egészségközpontban található az a CT-lézer mammográfiás modern, lézeres technológiával működő gép, melynek segítségével rövid időn belül, fájdalommentes vizsgálat során derítik ki a panaszai hátterét, és segítségével teljesen megbízható eredményt szolgáltatnak. Az emlőszövet sűrűsége, feszessége, implantátum vagy fiatal kor esetén is megbízható vizsgálati eredményt nyújt a CT-lézer-mammográfia. 

 

A CT-lézer-mammográfiás emlővizsgálat előnyei: A vizsgálat bármilyen életkorban elvégezhető. Nem éri szervezetet egészségre ártalmas sugárzás. Nem okoz kellemetlen emlőkompressziót. Mindenféle emlőtípusnál, így a sűrű emlőtípusnál is nagy érzékenységgel tudja kimutatni az esetleges elváltozásokat. Fiatal életkorban vagy terhesség alatt is alkalmazható, mivel nincs káros sugárzás. Emlőimplantátumok esetében is nagy biztonsággal alkalmazható. A CT-lézer-mammográfiás vizsgálat hason fekve egy speciális „lyukas” ágyon történik, közben semmilyen kellemetlen érzés sincs. A vizsgálat alatt a lézersugarak rétegről rétegre készítik el a 3 Dimenziós felvételt. A vizsgálat kiválóan alkalmas arra, hogy kimutassa az érképződést, ami a rosszindulatú emlődaganat jellemző kísérője, így a vizsgálat nagy biztonsággal képes korán felfedezni a rosszindulatú elváltozásokat.


Melanoma szűrés: 

 

  • Kevesen tudják, hogy korunk egyik leggyakoribb betegsége, a bőrrák ma már közel teljes biztonsággal gyógyítható.
  • A gyógyulásnak azonban feltétele a korai felismerés, és a daganat szakszerű eltávolítása.
  • A melanoma az egyik legegyszerűbben felfedezhető, kiszűrhető és megelőzhető daganat, korai felismerés esetén pedig jól gyógyítható.
  • Életmódunk változása - több napfény, szolárium, stresszes élet - a melanoma rizikóját jelentősen növeli.


 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez, információkéréshez kérjük, hívja a +36 1 783 6004 vezetékes telefonszámot hétfőtől csütörtökig 9 és 19 óra között, pénteken 9 és 15 óra között. 


A MeDoc Kárpát pontos címe: Budapest, 1133 Kárpát u. 7/B I. em. (11-es kapucsengő). 


Egy vásárló több kupont is vásárolhat, a CT-lézer-mammográfiás vizsgálat felső súlyhatára 120 kg.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MeDoc Kárpát
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát utca 7/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére