Mai­Kupon

Cukorpaszta!!! Édes Szőrtelenítés TELJES FAZONRA!!!! a belvárosban 2900ft helyett 1450 ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A pici, növekedési szakasz elején járó szőrszálaktól is most  a leghatékonyabban megszabadulhatsz a cukorpaszával.

Könnyen megközelíthető szalon a körúthoz 2 percre lévő Wesselényi utcában.Miben rejlik a cukorpaszta szőrtelenítés varázsa?


A cukor biztosan nem irritálja a bőrt, ezáltal hipoallergén, bőröd gyorsan regenerálódik a kezelés után. A módszer higiénikus, kíméletes, ezért a legideálisabb megoldás bikinivonalra, hónaljra és arcra is. A cukorpasztával történő szőrtelenítéssel búcsút mondhat bőröd a kipattogasnak.
Az eredmény hetekig tart!!


Menete:

A cukorpasztát a szőr növekedési irányával ellentétesen felvisszük a bőrre és néhány masszírozó mozdulatot végzünk, hogy a paszta a szőrszálat mélyen körülvehesse.

  • A paszta testmeleg, így használatával nem áll fenn az égetés veszélye.
  • Cukorpaszta a szőrt a növekedési iránnyal egyezően távolítja el.
  • Tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, minőségét korlátlan ideig megőrzi.
  • Szőrtelenítő Cukorpaszta langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 7-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 06 20 458 6699-es telefonszámon.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel's Hair
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Wesselényi utca 54.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére