Mai­Kupon

Kategóriák

Daganatos megbetegedésekre való hajlam előszűrése azonnali eredménnyel fájdalommentesen 7.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A legkorszerűbb egészségügyi technika segít abban, hogy feltárják az ismeretlen eredetű panaszok háttereit és időben felismerjék a különböző betegségeket. Azonnali eredményeket kap szervezete állapotáról! A mért eredményeket Ön is láthatja egy monitor segítségével. A vizsgálat teljesen fájdalommentes, pontos és orvosilag elfogadott.

Teljes 3 dimenziós vizsgálata analízissel: Szív-, vese-, tüdő-, máj-, agy-, gyomor-, csontrendszeri- és kiválasztószervi és hormonháztartás felmérés! • Rejtett, lappangó betegségek feltárása, megelőzése.
 • Komplett szív-és érrendszer ellenőrzés koszsorúerek állapota, a vizsgálat különösen alkalmas az érelmeszesedések kezdeti stádiumának kimutatására.
 • Daganatos betegségek előszűrésre.
 • Bél, emésztő rendszer vizsgálat, -vastagbélrák kockázat ellenőrzése. Megmutatja a gyomor és bélrendszer működését, következtetni lehet a máj, hasnyálmirigy és a bél baktérium flórájának az állapotára. Az emésztőrendszer működési zavarai sokszor évekkel azelőtt láthatóak a rendszer jelzései alapján, mielőtt azok panaszokat, tüneteket, betegséget okoznának.
 • Hasnyálmirigy, pajzsmirigy állapotának vizsgálata.
 • Hormonok és vérkép ellenőrzése. Hormonháztartás: A hormonháztartás zavarait a rendszer még abban a stádiumban képes jelezni, amikor azok még a vérvételből nem kimutathatóak. Így a pajzsmirigy, a mellékvese, a hasnyálmirigy működési zavaraiba a legkorábbi stádiumban sikerülhet beavatkozni
 • Tüdő, vese, máj állapota. A légúti funkciók elemzése során a készülék már meg tudja mutatni, hogy esetleg mely tüdőlebenyek nem vesznek részt a gázcserében. Vese és húgyúti területek vizsgálata: kimutatja az esetleges vesekőképződést, kezdeti stádiumban a húgyúti és a nőgyógyászati gyulladások, férfiaknál pedig a prosztata működésével kapcsolatban add információt a rendszer.
 • Agy, idegrendszer, metabolikus szindróma, neurológiai kockázatok feltárása.
 • A csontrendszer és a gerinc állapota: Korai stádiumban észlelhetővé válik a kalcium-vesztési tendencia, amely megelőzi a tényleges csontritkulást. A különböző gerinc szakaszok terhelési szintjeiből következtethetünk a porckorongok állapotára, de akár a gerincferdülésre is.
 • A vizsgálat gyors, fájdalommentes, azonnali látványos eredményekkel.
 • Teljes kiértékeléssel és életmód tanácsadással. Több oldalas írásos tanulmány az eredményekről amit e-mailben küldenek el Önnek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatok hétfőtől-péntekig 9.00-17.00 óra között történek a Natural Life  Központban! Időpont egyeztetés kizárólag keddtől-csütörtökig 10.00-15.00 óra között az alábbi telefonszámon: 06/70-886-1613. Pontos cím: 1015 Budapest Ostrom utca 15.

Amennyiben a szolgáltató telefonszáma foglalt, akkor mindenkit visszahívnak, amennyiben a hívószám nem rejtett! Amennyiben CSAK A VIZSGÁLATRA VONATKOZÓAN szeretne további információt kapni, akkor a szolgáltató hívható hétfőtől-péntekig 10.00-15.00 között!

Ha szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól kérjük, hogy azt a vizsgálat előtt legalább 24 órával előbb jelezze, vagy küldjön SMS-t a megadott telefonszámra. Amennyiben nem jelzi új időpont igényét, akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont! Időpont módosításra maximum 1 alkalommal van lehetőség!


A vizsgálat teljesen fájdalommentes, pontos és orvosilag elfogadott.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Natural Life Központ
Cég
Natural Life Style Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Ostrom utca 15. Fsz.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére