Mai­Kupon

Deep tissue 60 perces feszültségoldó testmasszázs 5000Ft helyett 2100Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fizikai vagy ülő munkát végzel? Krónikus izomfájdalmakban szenvedsz? A gyakori hát, váll és derékfájdalmaid miatt koncentráló és teljesítőképességed romlik? Ennek a mély és erőteljes masszázsnak köszönhetően oldódik az izmok feszültsége, fokozódik a vérkeringés és a salakanyag kiválasztás. Masszázst követően nem csak izmaid, de Te is fellélegezhetsz!A masszázs az egyik legősibb és legtermészetesebb gyógymódunk.

Legtöbb masszázs technikánk alapjául a svédmasszázs, és annak fogásrendszere szolgál. Az öt különböző ám egymásra épülő fogások (simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, rezegtetés) és mozdulatsorok kombinációja pozitívan befolyásolja szervezetünket. A letapadt izmok és kötőszöveti rostok fellazulnak, fokozódik a vér-és nyirokkeringés, a salakanyag és vizelet kiválasztás. Nyugtatóan hat a vegetatív idegrendszerre, optimalizálja a légzést és oxigénellátást, oldja a feszültséget az izmokban és az egész szervezetben egyaránt. Javítja kondíciónkat és teljesítőképességünket, csökkenti az izom s ízületi fájdalmakat, enyhíti a stressz hatásait.

A deep tissue masszázs alkalmával erősebben dolgozzuk meg az izmokat, ezáltal elérhetjük a mélyebben fekvő szöveteket is. Főként az erős dörzsölő és gyúró fogások érvényesülnek, melynek hatása élénkít. Így fokozza a szervezet aktivitását, az izmok anyagcseréjét, a gyorsabb regenerálódást és csökkenti a fájdalmat.

FONTOS

Bizonyos esetekben a masszázs nem ajánlott!

Ellenjavallatok: láz, fertőző betegségek, fertőző bőrbetegségek, vérzékenység, mélyvénás trombózis esetén, visszér, rosszindulatú daganatos megbetegedések, nagymértékben legyengült állapot, akut reumatikus és egyéb gyulladásos megbetegedések, epilepszia, menstruáció első 2-3napja, súlyos szívbetegség vagy súlyos cukorbetegség esetén, veseelégtelenség, műtétek után min.3 hónap várakozási idő illetve orvossal való konzultáció, terhesség (min. első 3 hónap), szoptatás, nagyon magas és kezeletlen vérnyomás, ittas állapot.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefonos bejelentkezés:

Szigeti Noémi 70/625-1504

hétfőtől-péntekig: 9.00-20.00 között

Riedor Szépségszalon IX. Viola utca 35. (Klinikáktól 5percre)

Kérlek, ha kuponod megvásároltad, mielőbb jelentkezz időpont egyeztetés miatt. A kupon lejárati idején túl, sajnos nem áll mód annak beváltására. Ha a leegyeztetett időpontban még sem tudnál jönni, legalább 24órával előtte jelezd felém. Ha nem tudnék hívásodra azonnal válaszolni, adandó szabad pillanatomban visszahívlak!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Riedor Szépségszalon
Weboldal
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Viola utca 35.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére