Mai­Kupon

Dentálhigiéniai konzultáció és szájápolási szaktanácsadás, ultrahangos fogkő eltávolítás a teljes fogíven+fogpolírozás+LED lámpás biztonságos fogfehérítés 72000Ft helyett 14990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Randevú? Szerelem? Esküvő? Keresztelő?
Államvizsga? Állásinterjú? Siker? Továbbképzés? Konferencia?
Névnap? Születésnap? Évforduló?
Ugye mennyi alkalmunk van az életben mosolyogni? Mennyi ünnepélyes pillanat van, amikor boldogan, ünneplőbe öltözve, elegánsan jelenünk meg. Számtalan fényképet készítünk melyek majdan, ha újra nézzük őket ismét mosolyt fakasztanak.
És a fogaink? Ápoltak, fehérek, üdék? Megszépítik mosolyunkat vagy elhomályosítják? Esetleg kínosan figyelünk arra, hogy nehogy kivillanjon a foghiányunk,vagy odatesszük a kezünket az ajkaink elé, hogy senki ne láthassa amit el akarunk rejteni?Biztosan mindnyájunkkal előfordult már ilyen.

Ennek elkerülésére a magabiztos fellépés érdekében gondoskodjunk fogaink ragyogó tisztaságáról, fehérségéről, leheletünk üdeségéről. Sugározzunk elégedettséget, bizalmat, jókedvet.

Érdemes hát odafigyelni arra, hogy ne csak mi ragyogjunk a boldogságtól, de fogaink is a fehérségtől!

A LED lámpás eljárás biztonságos és hatékony! Csillogó mosollyal ajándékoz meg, és közben kíméletes a fogainkhoz.

Annak érdekében, hogy a fogfehérítés hatékony legyen előtte fogkőeltávolítást is végzünk.

Hogyan történik a beavatkozás?

1.Állapotfelmérés: a fogászati vizsgálat során felmérjük a fogak állapotát és kezelési tervet készítünk.

2.Fogkőeltávolítás ultrahangos berendezéssel történik, melyet szükség esetén kézi műszerekkel egészítünk ki. Amennyiben a fogkő a fogíny alá is terjed, beecseteljük az érintett területet. A műveletet fogfelszíni polírozással egészítjük ki.

3.A megtisztított fogakat előkészítjük a fehérítéshez. Izoláljuk a lágyrészektől a fogakat, hogy az íny védve legyen a fogfehérítő anyagtól, majd fényre kötő ínymaszkot helyezünk fel, mely további védelmet biztosít az ínynek. Ezt követően felvisszük a fogfehérítő anyagot a fogfelszínre és 2 vagy 3x 15-20 percre LED lámpával megvilágítjuk. Az intenzív fogfehérítő hatást a LED lámpa hatására a 38% hidrogén peroxidból felszabaduló aktív oxigén biztosítja. A fogfehérítés után a fogakat fogvédő anyaggal ismét átpolírozzuk.

Káros-e a fogfehérítés?

Nem!

Ma már tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a szakszerűen, orvosi ellenőrzés mellett végzett fogfehérítés biztonságos és nem károsítja sem a fogakat/zománc, dentin/ sem az ínyt. Fogfehérítés alatt a hiedelmekkel ellentétben nem marjuk le a zománcfelszínt, hanem oxidáció révén nyerjük el a kívánt eredményt. A fogak külső felszínén és a mélyben lerakódott pigmenteket világosítjuk ki, de nem károsodik a fogszövet!

Tudnunk kell, hogy a fogfehérítés csak a fogszövetet fehéríti meg, a fogtömések és pótlások színe változatlan marad!

Mire kell figyelni fogfehérítés után?

Fontos, hogy az elkövetkező 3-4 napban ne fogyasszunk erős színező anyagokat tartalmazó italokat és ételeket( tea,kávé,vörösbor, cola, curry és erősen paprikás ételek) és tartózkodjunk a dohányzástól.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges:

Telefon: 06702654062 kivéve 2012.06.23-tól 2012.07.08-ig, ekkor csak emailben.

A kupon tartalma: 1 alkalom LED lámpás fogfehérítés + fogkőeltávolítás a teljes fogsoron

Megközelítés:

Busz: 7,27,33,40,111,153,173,173E,188,203 és 240-es busszal a Móricz Zsigmond körtéri megállótól 5 perc séta.

Villamos:18,19,41,47,49 es villamosok a Bertalan Lajos megállótól 1 perc,6,61 villamossal a Móricz Zsigmond körtéri megállótól 5 perc séta.

Autóval: ingyenes a Bartók Béla úton, ingyenes a Villányi úton innen 10 perc séta,a környék utcáiban fizetős

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arandent
Weboldal
Szolgáltatás helye
1111 Budapest, Bartók Béla út 32. 1/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére