Mai­Kupon

Kategóriák

Dermatoszkópos anyajegyszűrés és melanoma szűrés a Budai Magánorvosi Centrumban, most 6.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A rosszindulatú festékes anyajegydaganat, a melanoma a bőrrákok legagresszívebb és a legveszélyesebb formája. Az időben felismert melanóma gyógyítható! Vizsgáltassa meg az anyajegyeit dermatoszkópos szűrővizsgálattal most a Budai Magánorvosi Centrumban. A melanoma az egyik legegyszerűbben felfedezhető, kiszűrhető és megelőzhető daganat, korai felismerés esetén pedig jól gyógyítható.Ön kuponjával, most az alábbi szolgáltatásokra jogosult:anyajegy és melanoma szűrés teljes testen. Szűrés előtt és után konzultáció.

 

 Rendszeres bőrgyógyászati szűrővizsgálat évente vagy kétévente javasolt, attól függően, hogy kinek milyen a bőrtípusa és mennyi anyajegye van. Melanoma kialakulása szempontjából veszélyeztetettebbek azok, akiknek nagyon sok az anyajegye, akik családjában már előfordult festékes bőrrák és a világos bőrtípusúak, ezért ők feltétlen évente jelentkezzenek szűrővizsgálatra és tartsák be a fényvédelem szabályait. Fontos a nagyságbeli és színbeli változások megfigyelése, amikor valaki a bőrön váratlanul megjelenő, elváltozásokat észlel, melyek kitűnnek a bőr felszínén, szakorvos véleményét kell kérni. 

 

Az anyajegyek vizsgálata speciális dermatoscoppal történik, mely tízszeres nagyítást végző kézi műszer. Így látható jól az anyajegyek pigment tartama, széle, nagysága és különféle eltérései mely a vizsgálónak kellő információval szolgálnak, amellyel a szakember ki tudja szűrni azokat, amelyek később veszélyessé válhatnak. 

 

Mikor forduljon feltétlenül szakorvoshoz? Ha egy már régen meglévő anyajegynek a mérete megnövekszik vagy színe megváltozik (sötétebbé válik, vörös vagy kékes színe lesz, esetleg fehér folt jelenik meg a közepében). Az anyajegy viszketni kezd. Ha a bőrön eddig még nem észlelt, újabb sötétbarna folt jelenik meg, különösen, ha gyorsan növekszik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Budai Magánorvosi Centrum pontos címe: 1117 Budapest, Fehérvári út 82. Bejárat a Bánát utca felől. 


A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon az alábbi számokon: 06-1-794-3980 vagy 06-20-356-4353 illetve elektronikusan. E-mail: info@budaioltokozpont.hu 

Bejelentkezés hétfőtől péntekig 08.00-14.00 között. A szűrés történhet délelőtt és délutáni időpontokban is.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út. 82
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére