Mai­Kupon

DÖNTÉS KÉPTELENSÉG, SZERELMI CSALÓDÁS, A GONDOK TORNYOSULNAK FÖLÖTTED? MINDEZEKNEK VÉGE: A JÓSLÁS VAGY A SZÁMISZTIKA TUDOMÁNYÁVAL ANGÉLA ELMONDJA, MERRE TARTS, OK -OKOZATI ÖSSZEFÜGGÉSEKET, EMBERI KAPCSOLATOKAT TÉRKÉPEZ FEL, 10 000 FT HELYETT 5 000 FT -ÉRT

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Több mint két évtizede segít Angéla az embereknek jobb életet élni, jó döntést hozni, mindezt a számisztika és a jóslás kombinációjával.  

Az 1 órás jóslás során amikre választ kaphatsz:

életvezetési tanácsadás, párkapcsolati és pályaválasztási kérdések. Szerelmi krízisedben az önmarcangolás és a tévhit helyett tisztán fogsz látni. Esetleg elvesztetted egy közel hozzátartózodat? Angéla segít az elvesztésének feldolgozásában. Életedben az ok-okozati  összefüggéseket feltárja, az emberi kapcsolataidat feltérképezi. Nem tudod megoldani jelenlegi élet helyzeted, nincs kiút a porblémáid egyre növekvő tengeréből? Angéla megmutatja a helyes utat. Segít a döntésedben a számodra előnyöset választanod. Útelágazáshoz érkezett az életed? Angéla meglátásai percre pontosan megvalósulnak, felkészülve tudsz a jövőd felé nézni, a szívedben békesség és nyugalom lesz, aggódás helyett. 
Megvalósulnak Angéla jóslatai, és támaszod lesz az életed során amikor csak szükséged van rá. Nehéz kérdéseiddel, sorsfordító döntéseiddel nem kell magadat emésztened, Angéla segítségével megtalálod a helyes választ, és kiutat a nehéz helyzetedből.    

A szolgáltatást igénybe lehet venni skype - on vagy telefonon keresztül is, 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatásról bővebben: http://www.kartya-joslas.hu/szolgaltatasok.php#kartya

http://www.kartya-joslas.hu/bemutatkozas.php

Telefonos bejelentkezés szükséges a 30/2763633-as számon. 

Hívható: héfőtől vasárnapig: 10- 22 óráig.

A jóslás időtartama: 1 óra.

 15 darab kupon megvásárlása után  a kupon beváltás  érvényessége tolódik 10 nappal. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Telek Angéla
Cég
T A
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Hatvany Lajos utca 6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére