Mai­Kupon

Dr. Molnár Péter magánorvos által végzett Enderlein-féle sötét látóteres mikroszkópos élő vércseppanalízis és egyénre szabott egészség terv készítése, most 45% kedvezménnyel 5225 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A vizsgálat olyan állapotra, betegségre deríthet fényt, ami Önnek még semmiféle panaszt nem okoz, így tudomása sem lehet róla. Az ujjbegyéből nyert egyetlen, speciális mikroszkópos technikával vizsgált vércsepp megmutatja, hogy milyen az Ön folyadékháztartása, anyagcsere-működése, vérének alvadékonysága, immunrendszerének állapota. Információkkal szolgál szervezetének oxigénellátottságáról és a szervezetében található salakanyagok mennyiségéről. A sötétlátóteres élő vércsepp-analízis vizsgálat és kiértékelés kb. 45 percet vesz igénybe. 

 

Élő vércseppanalízis Gyömrőn és életmód tanácsadás szakképzett orvos által. A szolgáltató számos egészségpénztárnak partnere, így akár el is tudja számolni a vizsgálat költségét! Igény esetén a vizsgálat saját otthonában is megtörténhet amennyiben Ön Budapest 20 km-es vonzáskörzetében él! Ebben az esetben a kiszállás díja külön fizetendő az orvosnak. 
Mire számíthat az Enderlein-féle sötét látóteres mikroszkópos élő vércseppanalízis során és milyen eredményeket tudhat meg egészségével kapcsolatban? Az ujjbegyéből nyert egyetlen vércsepp vizsgálatával történik a speciális mikroszkópos analízis. A kapott eredmények rámutatnak arra, hogy milyen az Ön folyadékháztartása, anyagcsere-működése, emésztése, vérének alvadékonysága, szervezete antioxidáns szintje és immunrendszerének állapota. Információkkal szolgál a vörösvérsejtek oxigénellátottságáról, az Ön szervezetében felhalmozódott salakanyagokról (pl. koleszterin kristály, húgysav kristály), bomlástermékekről (pl. kicsapódott fehérjék). Az esetlegesen fennálló gyulladásos, daganatos, vagy éppen allergiás folyamatokra, illetve bizonyos autoimmun betegségekre utaló jelek is felismerhetők a vércsepp vizsgálata közben. Számos baktérium, gomba és egyéb parazita jelenléte is igazolható, amennyiben fertőzöttség áll fenn (pl. Candida-fertőzés, coccus baktériumok, Trichinella stb.) Megtudhatja, hogy az Ön szervezete mennyire van „elsavasodva”. Természetesen azokat a hematológiai betegségeket is kimutatja, melyek mikroszkóppal diagnosztizálhatók (pl. az úgynevezett Sarlósejtes anaemiák bizonyos típusai).


Az élő vércseppanalízis vizsgálat után az orvos elkészíti és összeállítja Önnek a személyre szabott egészségtervét. Ennek során figyelembe veszi azt, hogy milyen kórállapotok vannak előrevetítve az Ön életében, ennek megfelelően pedig meg tudják mondani Önnek, hogy a különböző állapotok, betegségek megelőzéshez, vagy éppenséggel egy meglévő betegség súlyosbodásának elkerüléséhez, vagy egészségének tartós megőrzéséhez milyen változtatásokra van szükség, legyen szó táplálkozásról, testmozgásról, lelkiállapotról, bizonyos kezelésekről, terápiás beavatkozásokról ami hatással van az Ön szervezetére, életére.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20- 980-9686, keresse Dr. Molnár Péter magánorvost! Amennyiben a doktor úr nem tudja felvenni a telefont akkor visszahívja Önt. Kérjük, hogy az orvost mindig olyan telefonszámról hívja amit ki is jelezz a telefon, vagy küldje pontos elérhetőségét SMS formájában. 

 

A szolgáltatást az alábbi helyszín lehet igénybe venni: 2230 Gyömrő, Nefelejcs utca 32.A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medextrém Kft
Cég
Dr. Molnár Péter magánorvos
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2230 Gyömrő, Nefelejcs utca 32
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére