Mai­Kupon

Dr.Neo,a késnélküli arcplasztika! Gyémántfejes mikrodermabrázió + Dr.Neo Collagen Mask a fiatalos arcbőrért az ünnepekre! Világszabadalom! A Dr.Neo mérföldkő a ráncok elleni küzdelemben!.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha nem is olyan élesen,mint az első csókra,azért a legtöbb nő emlékszik arra,amikor észrevette az első apró ráncot.

Európában elsőként Magyarországon! A szépség és a bőrápolás új szakértője: Dr. Neo. Megdöbbentően hatásos kozmetikai anyag: a Kryselem

Ázsia titkai és a NASA technológiája.Világszabadalom és az örök fiatalság koktélja.Nincs vágás,mégis működik.
 

A kristály-peptid segít visszaállítani a bőr feszességét, megelőzi és halványítja az öregedés látható jeleit.Az eredmény egészséges, feszes és élettel teli arcbőr!

 

Ha a hatóanyagok felszívódását biztosítani akarjuk, szükség van a szaruréteg elvékonyítására. Erre a legjobb módszer a gyémántfejes bőrcsiszolás.

Ezután helyezzük fel az arcra a " Dr.Neo Crystal Peptid Anti-Wrinkle Collagen Mask "egy speciális gél maszkot.


Megdöbbentően hatásos: Kryselem

Kryselem a Dr. Neo által kifejlesztett páratlan kozmetikai anyag. A Kryselem a polypeptideket egy folyékony kristályszerkezetben egyesíti, így létrehozva az egyedülálló kristály peptidet. A kristály peptid megsokszorosítja a peptidek ránc ellen kifejtett hatását, megalkotva és újrastruktúrálva ezzel a tökéletesen feszes és bársonyos bőrt.

A Dr.Neo biotechnológiai ránctalanító és fiatalság megőrző szett a napi átlagos 15 000 mimikai arckifejezés és mozgás után láthatóan megnyugtatja és feszesebbé teszi az arcbőrt. A termék előnye, hogy a kötőszövet megsértése nélkül alkalmazható, tehát nincs szükség injekciós beavatkozásra. Használata által az arcbőr tökéletesen feszessé válik, a ráncok kisimulnak. A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriájába a – cosmeceuticalok csoportjába – tartozik.Az Aloe, a Scutellaria Baicalensis (bajkáli csucsóka) és az őszi varázsdió kivonat természetesen táplálja az arcot. Aktív összetevője a Hyaluron, amely megköti a nedvességet és tárolja a kötőszövetben. Használatával a bőr feszessé és finom tapintásúvá válik.

Fő összetevők:
Kristály-peptid, Aloe kivonat, Scutellaria Baicalensis (bajkáli csucsóka ) kivonat, Őszi varázsdió kivonat, Hyaluron-sav , Kollagén, Allantoin

 

Hatása:
  • feltűnően csökkenti a mimikai ráncokat és lágyítja az arc kontúrjait
  • összetételét tekintve egyedülálló, máshol nem található
  • a három legtökéletesebb peptid kombinációja
  • a hatás már néhány nap után látható


Nanotechnológiával előállított termék. A peptid átjut a sejtmembránon, és hatására a sejt újra kezdi magát felépíteni.

A Dr.Neo az első olyan készítmény,amely a három legtökéletesebb peptid különleges kombinációja.A peptidek mindegyike megszakítja a SNARE komplex-et,amely a ráncok kialakulásáért felel.

MEDIKOZMETIKUM!


Gyémántfejes mikrodermabrázió

A bőr legfelső rétege a szaruréteg védi bőrünket minden féle károsító anyagoktól ugyanekkor ez a védelem akadályozza a hatóanyagok bejutását is a bőrbe. Ha a hatóanyagok felszívódását biztosítani akarjuk, szükség van a szaruréteg elvékonyítására. Erre a legjobb módszer a gyémántfejes bőrcsiszolás. Ezt a kezelést egy vákuumszivattyúval ellátott készülékkel végezzük, melynek kezelőfején különböző méretű csiszológyűrűket használunk a bőr elhalt hámsejtjeinek eltávolítására,ami teljesen fájdalommentes. A bőr frissebb és egészségesebb lesz, a kezelés többszöri ismétlése a sejtek megújulását eredményezi. A mikrodermabráziós kezelés önmagában is nagyon hatékony eljárás, de az ultrahangos kezelés eredményességét is nagymértékben növeli. Alkalmazási terület: ráncok, öregségi foltok, akne, aknés sebhelyek, nap által károsított bőr, egyenetlen bőrtextúra, a pórusok méretének minimalizálása, bőr tónusának megfiatalítása.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges! Tel:061/266-0023

                                                           

Időpont lemondást csak 24 órával a megbeszélt időpont előtt tudunk elfogadni. Le nem mondott időpontnál sajnos a kupont beváltottnak tekintjük! 10perc késést tudunk elfogadni!

A kezelés kb.45perc

Nyitvatartás:

Hétfőtől vasárnapig, 08.00 - 20:00.

Dec.1-től:

H-P:8-20

Sz:10-18

V:zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parisi Beauty
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi utca 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére