Mai­Kupon

Kategóriák

Dr.Neo,a legújabb kés nélküli arcplasztika! Hidroabrázió - kíméletes bőrcsiszolás + Dr.Neo Collagen Mask most bevezető áron csak 3990 Ft.-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha nem is olyan élesen,mint az első csókra,azért a legtöbb nő emlékszik arra,amikor észrevette az első apró ráncot.

Európában elsőként Magyarországon! A szépség és a bőrápolás új szakértője: Dr. Neo. Ázsia titkai és a NASA technológiája.Világszabadalom és az örök fiatalság koktélja.Nincs vágás,mégis működik.

A Dr.Neo mérföldkő a ráncok elleni küzdelemben! Mindent a hidroabrázióról

 

A bőr fiatalságát számos módon meg lehet őrizni. A különböző hidratáló, vagy éppen ránctalanító krémek mindannyiunk számára ismerősek. Ezek igazából csak akkor lehetnek hatásosak, ha a bennük lévő hatóanyag eljut a bőrnek azon rétegébe, ahol a legoptimálisabban képes hatni. Ehhez viszont át kell jutniuk az epidermisz felső rétegén, vagyis az elhalt hámsejtek egész területén. Mint tudjuk, hogy ezen elhalt rétegektől nem árt rendszeresen megszabadulni, hiszen így a bőr is sokkal fiatalosabb lehet. A bőrradíron kívül azonban ma már van egy sokkal hatékonyabb módszer is, a hidroabrázió.

Ezután helyezzük fel az arcra a " Dr.Neo Crystal Peptid Anti-Wrinkle Collagen Mask "egy speciális gél maszkot.


Megdöbbentően hatásos: Kryselem

Kryselem a Dr. Neo által kifejlesztett páratlan kozmetikai anyag. A Kryselem a polypeptideket egy folyékony kristályszerkezetben egyesíti, így létrehozva az egyedülálló kristály peptidet. A kristály peptid megsokszorosítja a peptidek ránc ellen kifejtett hatását, megalkotva és újrastruktúrálva ezzel a tökéletesen feszes és bársonyos bőrt.

A Dr.Neo biotechnológiai ránctalanító és fiatalság megőrző szett a napi átlagos 15 000 mimikai arckifejezés és mozgás után láthatóan megnyugtatja és feszesebbé teszi az arcbőrt. A termék előnye, hogy a kötőszövet megsértése nélkül alkalmazható, tehát nincs szükség injekciós beavatkozásra. Használata által az arcbőr tökéletesen feszessé válik, a ráncok kisimulnak. A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriájába a – cosmeceuticalok csoportjába – tartozik.Az Aloe, a Scutellaria Baicalensis (bajkáli csucsóka) és az őszi varázsdió kivonat természetesen táplálja az arcot. Aktív összetevője a Hyaluron, amely megköti a nedvességet és tárolja a kötőszövetben. Használatával a bőr feszessé és finom tapintásúvá válik.

Fő összetevők:
Kristály-peptid, Aloe kivonat, Scutellaria Baicalensis (bajkáli csucsóka ) kivonat, Őszi varázsdió kivonat, Hyaluron-sav , Kollagén, Allantoin

 

Hatása:
  • feltűnően csökkenti a mimikai ráncokat és lágyítja az arc kontúrjait
  • összetételét tekintve egyedülálló, máshol nem található
  • a három legtökéletesebb peptid kombinációja
  • a hatás már néhány nap után látható


Nanotechnológiával előállított termék. A peptid átjut a sejtmembránon, és hatására a sejt újra kezdi magát felépíteni.

A Dr.Neo az első olyan készítmény,amely a három legtökéletesebb peptid különleges kombinációja.A peptidek mindegyike megszakítja a SNARE komplex-et,amely a ráncok kialakulásáért felel.

MEDIKOZMETIKUM!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges! Tel: 06 1/266-0023 vagy 06-70/933-0015

 

Időpont lemondást csak 24 órával a megbeszélt időpont előtt tudunk elfogadni. Le nem mondott időpontnál sajnos a kupont beváltottnak tekintjük!

Szépkártya elfogadóhely!

 

Nyitvatartás:

 

Hétköznap: 08:00-20:00

Szombat: 10:00-18:00

Vasárnap: Zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parisi Beauty
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi utca 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére