Mai­Kupon

Kategóriák

Dr. Voll-féle állapotfelmérés, immunológiai vizsgálattal és candida szűréssel az Oktogonnál, most 3.990 Ft-ért! Foglald le kuponodat most 800 Ft-ért, a fennmaradó 3.190 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A tavaszi időszakban sokan küzdenek azzal a problémával, hogy immunrendszerünk legyengült, könnyebben kapnak el különböző betegségeket. Fáradékony, gyakran kimerült? Sokszor szenved gyomor és bélpanaszok miatt? Ezek az immunrendszer gyengeségére és a candida gombára utaló jelek is lehetnek! Vegyen Ön is részt a komplett állapotfelmérésen mely magában foglal egy immunológiai és candida vizsgálatot is az Oktogonnál található Kristálytérnél. A candida vizsgálat az egész testre vonatkozik, nemcsak egyes testrészekre. 


Ne feledje, hogy a Candida gomba okozta problémák nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is érintheti!
Az állapotfelmérés  Voll módszerrel történik. A szűrés teljesen fájdalommentes és 98% pontossággal mutatja ki az eredményeket. Dr. Voll módszerével a szervezet egésze vizsgálható a végtagok akupunktúrás pontjain keresztül, így rövid idő alatt és pontosan mérhető fel a szervezet állapota. A vizsgálati módszer tűszúrás nélküli, az akupunktúrás pontok elektromos potenciaváltozásait méri, érzékelő elektróda segítségével. A páciens sem kényelmetlenségnek, sem fájdalomnak, sem fertőzésveszélynek nincs kitéve, a vizsgálat gyors és hatékony.


Az immunrendszer: A szervezet legfontosabb védőbástyája az immunrendszer. Ez egy igen bonyolult és rendkívül komplex védekezőrendszer, mely felelős a szervezetünkbe kerülő baktériumok és vírusok elleni küzdelemért, és a megfelelő védekezés kiépítésért. Az immunrendszer bármely részén bekövetkező változás betegséget okozhat, így szervezetünk védelmi vonala akár ellenséggé is válhat. Az immunrendszer szervrendszere a nyirokrendszer, mely nyirokszervekből és az őket összekötő nyirokerekből áll.

 

Miért fontos a Candida szűrés: A Candida egy un. élesztőgomba, mely különböző élelmiszerekkel bekerülve, természetes módon jelen van a szervezetben. A belekben, a szájban, a nyelőcsőben és a torokban is megtalálható kellő számú bélbaktérium jelenlétében alapvetően nem okoz semmilyen problémát. A bélflóra vagy az immunrendszer meggyengülése esetén azonban a Candida gomba elszaporodik, panaszokat kezd okozni. Túlzott elburjánzása kellemetlen tünetek sokaságához vezethet. Nőknél négyszer olyan gyakran fordul elő, mint férfiaknál. Az egyik leggyakoribb nőgyógyászati panaszokért is felelős lehet, hiszen a hüvelygomba kórokozói sok esetben különböző Candida fajok. A Candida fertőzés oka a candida albicans kórokozó túlzott elszaporodása. Ennek kiváltó oka lehet a szervezet és az immunrendszer meggyengülése is.Gyakrabban alakul ki a candida fertőzés az antibiotikumokkal kezelt betegeknél, terheseknél, túlsúlyos embereknél és a cukorbetegeknél. A candida fertőzés kialakulásának kedvező körülményei közé tartozik a meleg, párás idő, a műszálas alsóneműk használata is. A vizsgálat segítségével tudja meg Ön is, hogy milyen a candida szint a szervezetében!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 5-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálat igénybevétele előtt telefonos bejelentkezés szükséges az alábbi számon: 06/70-235-2003. Időpontot lemondani/módosítani (akár SMS-ben is) egyszer lehetséges, legkésőbb 24 órával az előzetesen egyeztetett időpont előtt.

 

A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárló bármennyi kupont vehet. 

 

A Kristálytér Budapest egyik forgalmas csomópontjánál, az Oktogonnál található, mely tömegközlekedéssel és autóval is egyszerűen megközelíthető. 

 

Pontos cím: VI. kerület. Budapest. Teréz krt. 13. 1. emelet. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kristálytér - Oktogon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Teréz krt. 13.
I. emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére