Mai­Kupon

Kategóriák

Dumaszínház - Kaputt - halálkabaré - belépő 2.200 Ft helyett 1.100 Ft-ért! Időpont: 2015. október 22. 19.00 a Jurányi Házban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A halálból csinál viccet a Dumaszínház!

Dumaszínház – Füge Produkció

Litkai Gergely – Laboda Kornél

Kaputt

- halálkabaré -

Időpont: 2015. október 22. 19.00

Jurányi Ház


A Cabaret Ma sorozat célja a humoros, szórakoztató előadások műfajának megújítása - mondta el Litkai Gergely, a Dumaszínház társulatának vezetője.

Emlékeztetett arra, hogy a stand-up műfaj is az undergroundból indult. Mint hozzátette, arra gondoltak, hogy a kabaré esetében is megpróbálják az alapoktól újraépíteni a műfajt. "Olyan műfajt teremteni, amely színházilag is érdekes, ugyanakkor humoros és szórakoztató, és erre a Jurányi csodálatos hely, hiszen éppen ezért jött létre, hogy különféle ötleteket, kezdeményezéseket hozzon össze" - fogalmazott Litkai Gergely.

Tájékoztatása szerint az előadások a Dumaszínház finanszírozásában készülnek, a Füge pedig a produkciós hátteret és a helyszínt biztosítja, így egészítik ki egymást.

Eddig három bemutatót tartottak. A sorozat első darabja az előző évadban A férfiak szexuális világa volt, amelyet Vinnai András, Bánki Gergely és Janklovics Péter írt és rendezett, és ők is szerepelnek a zenés revüjeleneteket és monológokat felvonultató előadásban.
Tavaly ősszel mutatták be a 40! avagy Véges életcímű produkciót, amelyben Stefanovics Angéla, Bánki Gergely, Keszég László, Mészáros Béla játszik, és amelyet szintén a szereplők írtak és rendeztek.

Március közepén volt a premierje Vinnai András Szóvirágok című darabjának, amelyet a szerző Kálmán Eszter rendezővel együtt vitt színre, és amelyben Elek Ferenc, Sipos Vera és Bánki Gergely játszik. "A darab arról szól, hogy egy istennek tűnő valaki elveszi a világ összes nyelvét, a magyar az utolsó, amit el akar ragadni, és ez ellen kell küzdeniük a főhősöknek, akiknek nem túlzottan bő a szókincsük" - mondta Litkai Gergely.

A Laboda Kornél és Litkai Gergely által írt, Kaputtcímű darabot Dömötör András rendezésében láthatja a közönség Kocsis Gergely, Sipos Vera, Janklovics Péter és Ficza István előadásában. A darab a halálról, annak mindenféle aspektusáról szól a bomlástól kezdve a túlvilági életig, a lelki problémákról, a gyászról, de minderről viccesen - mondta az író.

Forrás: MTI

,,Halt már meg Ön?  Volt már az Ön szemében csillagfejű csavarhúzó? Jósolták már meg a halálát? Hisz Ön az örök halálban? Hol volt és hol lesz Ön, amikor nem él? Érezte már, hogy emésztőenzimjei Ön ellen fordulnak? Foglalkoztatja Önt a gondolat, hogy hol laknak vagy hova költözhetnek Önben férgek? Fél?”                                                                                                        Litkai Gergely


Video:

Szereplők: Ficza István, Janklovics Péter, Kocsis Gergely (a Katona József Színház színésze), Sipos Vera

Írta: Laboda Kornél, Litkai Gergely

Látvány: Boros Lőrinc
Látvány asszisztens: Klimó Péter
Fény: Vida Zoltán
Hang: Szilágyi Zsigmond
Zene: Keresztes Gábor
Dramaturg: Faragó Zsuzsa
Fotó: Gordon Eszter
Produkciós munkatárs: Antal Klaudia

Rendező: Dömötör AndrásAz ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. október 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag a  2015. október 22. 19.00 órás előadásra szól.

További információ:

JURÁNYI Produkciós Közösségi Inkubátorház

Cím: 1027 Budapest, Jurányi u. 1.

E-mail: jegy@fugeprodukcio.hu

Tel.: +3670/777 2533

www.juranyihaz.hu

A jegyek az előadás előtt 1 órával vehetők át a helyszínen.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Függetlenül Egymással Khe.
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Jurányi u. 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére