Mai­Kupon

Duplán szereti? Ez az Ön ajánlata! 2 alkalom „BodyArt” vagy „Zsírégető torna” foglalkozásra a Lélek Forma Stúdióban, a IV. kerületben, most 2600 Ft helyett csak 1300 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Mindenki igyekszik a maga számára legmegfelelőbb mozgás és edzésformát megtalálni. Itt akár két különleges edzésmódszert próbálhatsz ki egy kuponnal:

Body Art

„A POZITÍV ÜZENET” – ez a jelmondata a bodyART™ névre keresztelt edzésmódszernek, amely a jin-jang elméletre alapul és a belégzés-kilégzés, valamint az erőrelaxáció párosításában valósul meg. 

Zsírégető torna

Egy speciális edzés, melyel professzionális módon csökkentheted a test százalékos zsírtartalmát.
Body Art

 

Minden gyakorlatot tudatosan lassan kell elvégezni, a megfelelő légzéssel és koncentrációval, hogy a testnek elég ideje és tere legyen a negatív izomfeszültség vagy a gyors, nem szándékos mozdulatok leküzdésére. Számos pozíció egyensúlyozáson alapul, így a figyelem a test középpontjára esik.A nagyobb koncentráció és a légzéstechnika tudatos alkalmazása a gyakorlat közben lelazítja a testet. A gyakorlatok és pozíciók, mint egy puzzle darabjai, egymáshoz illenek, egymással összekapcsolhatók, és önmagukban, kezdés és befejezés nélkül hajtandók végre. Ez a bodyART™ koncepció legalapvetőbb elve. A pozíciók sora az edzésegység elején egy pontból indul ki, majd a végén ugyanabba a kiindulási pontba érkezik vissza. A bodyART™ során az agy két féltekéje közötti koordináció megerősödik, a test és a szellem egy egységgé válik, a fizikai és mentális feszültségek testedzés közben enyhülnek.A bodyART™ egy olyan edzésanyag, amely nem az egyes izomcsoportok megerősítésére összpontosít, hanem abból indul ki, hogy az ember a test, lélek és szellem hármas egysége.

 

Zsírégető torna

 

Közepes intenzitású óra, egyszerű lépéskombinációval és erősítéssel, mely a pulzusunkat folyamatosan a zsírégető zónában tartja. Ez egy olyan óratípus, ahol a terhelési intenzitás váltogatásával átmozgatjuk a test izomzatát, megdolgoztatjuk a keringési rendszert, és ezzel elérjük a “szálkásító” hatást. Célja a test százalékos zsírtartalmának csökkentése. A fogyás, zsírégetés nem csak az edzésen történik, a rendszeres óralátogatás által beindul egy folyamat, amely átállítja a szervezet anyagcseréjét “zsírégető” üzemmódba. Ha szeretnéd mindezt úgy elérni, hogy közben egy pörgős, jó hangulatú órán kikapcsolódsz, és leereszted a fáradt gőzt, nálunk a helyed!

 

Szeretettel várunk!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges!  A 2 alkalom szabadon kombinálható és felhasználható a két szolgáltatás esetében.

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek 08:00-20:00
Szombat 08:00-13:00 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lélekforma mozgás és szépségstúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1047 Budapest, Fóti út 59
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére