Mai­Kupon

Kategóriák

Duplázz rá körmeid szépségére! Két alkalmas francia vagy egyszínű Gel-Lac és esztétikai manikűr a belvárosban 58% kedvezménnyel 3000 Ft-ért az Oktogon közelében található Onkara Szalonban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Két alkalmas Gel-Lac és esztétikai manikűr szolgáltatás körmeid szépsége érdekében a belvárosban! Egy tartós és korszerű technológia a női szépségápolás világában, mely három hetes, szépséget és igényes kinézetett add körmeidnek. Az egyedi Gel-Lac egyenletes és szép színt biztosít körmeidnek! 


Az akciós ajánlat francia vagy egyszínű Gel-Lac-ra és esztétikai manikűrre vonatkozik! A Gel-Lac (zselés lakk) technológiának köszönhetően mindenkinek lehet  tündöklő körme, a gyors új technológia segítségével! A Gel-Lac lényege: a lakkozás egyszerűsége kombinálva a színes zselés műköröm tartósságával. A Gel-Lac UV lámpa segítségével 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás öltözködéskor, mint a hagyományos lakkoknál. Saját köröm erősítésére is kiválóan alkalmas. Az eljárás során a legminőségibb termékeket használják fel.


Aki még sem szeretne tartósan műkörmöt, esetleg munkája nem engedi meg a műkörmöt annak kiváló megoldás lehet a zselés lakkozás ami rövid körömre is tökéletes.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható az Onkara Szalonban az Oktogon közelében! Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-211-5258, keresd Edinát. A Szalon az utcáról nyílik. 

 

Az eljárás során a szolgáltató a legminőségibb termékeket használják fel. Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.


Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretne eltérni és azt a szolgáltatóval nem egyezteti le a beváltás előtt 24 órával, akkor a szolgáltató kuponját beváltottnak tekinti. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Edina
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Zichy Jenő utca 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére