Mai­Kupon

Kategóriák

Dúsabb és teltebb ajkak? 6 alkalmas ajakregenerációs kezeléssel teheted még szebbé ajkaidat most 4990 Ft-ért 40000 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Túl keskenyek vagy nagyon érzékenyek az ajkaid? Szeretnél természetesen telt, csókos, ápolt ajkakat, lehetőleg fájdalmas beavatkozások nélkül? Drasztikus lépések helyett válaszd a természetes ajakregenerációt!

A szép és egészséges ajkak érzékiséget és életkedvet sugároznak. Egy határozott szájkontúr arcunkat kifejezővé teszi és karakterünket meghatározza. Az évek múlásával azonban a száj finom bőre is ráncosodásnak indulhat, veszíthet teltségéből, hamvasságából. Az érzékenyebb bőrű nőknél az is gyakori probléma, hogy a száj bőre a téli hidegben kirepedezik, kisebesedik, és szinte semmi nem tudja az ajkakat regenerálni.A C.S.M molekulával (Cell Supporting Molecules) történő ajakfeltöltés valójában egy drasztikus beavatkozásoktól mentes, teljes körű ajakregeneráció. Ezért bárkinek ajánlható, aki telt és ápolt ajkakra vágyik, de különösen 40 év felett, valamint keskeny és érzékeny ajkak esetén.

A C.S.M. molekulák dús keveréke támogatja a bőr sejtjeinek pozitív és tartós működését, egyúttal feszesíti és fiatalítja az ajak és a száj környékének bőrét. A proteinben gazdag textúra alkalmas a száj
környékén megjelenő ráncocskák ápolására is. A kezelés a német KLEANTHOUS termékekkel történik, amelyeket széles körben használnak magyarországi és külföldi magánklinikákon, wellness szállodákban és kozmetikai szalonokban. Az ajkak leradírozása után egy természetes, növényi botoxot tartalmazó szérumot tesznek a szájra, majd a Perfect Lips ajakápoló krém következik. A SONOSTAR III. biorezonanciával kombinált ultrahang ránctalanító programjával juttatják be a hatóanyagokat.

Bár az eredmény már az első alkalommal látványos és kellemes hatású, a kezelés hatása hosszabb távon, több alkalmas sorozattal még eredményesebb tud lenni. Mit is várhatunk egy ilyen kezeléstől? Az "összeesett" ajkak visszanyerik régi formájukat. Az ajaktetoválás sokkal üdébb, szebb lesz, és ha ajak tetoválás előtt veszi igénybe a kúrát, szebben lehet a szájakat tetoválni, mert feszesebb lesz az
ajak. A fiatalabb korosztálynál a prevenció, a védő és regeneráló hatása miatt ajánlott. Hosszan tartó hatását kúrában fejti ki, ajánlott évente kétszer megismételni. Egy kúra 6 kezelésből áll, és heti 1 alkalommal kell a kezelést elvégezni!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges a 0630/608-8228-as telefonszámon.

Szalonunk könnyen megközelíthető:

Bosnyák térről: 7-es busz,

Stadionoktól: 77-es troli,

Örs Vezér térről: 82-es busz.

Ingyenes parkolás.

A szolgáltató június 6-16-ig szabadságon lesz, kérjük a bejelentkezésnėl vegyėk figyelembe.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Testkozmetika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Egressy út 113.fsz.1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére