Mai­Kupon

Édes szeretettel várjuk Önt és kedves Családját a Csokoládé Múzeum Praliné túrájára! Most hihetetlen áron 995Ft-ért 1990Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Csokoládé kastélynak is nevezik a Csokoládé Múzeumot, akik már részesültek az élményben, és részt vettek egy programon, Árpádföldön, a Bekecs utca 22. szám alatti fejedelmien restaurált 109 éves, nemesi vadászkúriában.A park zöld látványa máris nyugodttá teszi az érkezőt, és amikor belépve megérzi a csokoládé illatát, a boldogság lassan átjárja egész lényét. Csokoládé szökőkútba mártunk egy marcipángolyót, és haladunk a Csokoládék terére, ahol a századfordulós csokoládéboltok kirakatait tekinthetik meg a látogatók. Közben történetek a magyar csokoládégyártásról, Mozartról, természetesen csokoládékóstolóval.
Saját csokoládét készít a vendég, amit kedvére fűszerezhet, ízesíthet, majd díszdobozban hazavihet. Forró csokoládéval a kézben a filmmúzeumban folytatódik a program, egy a csokoládé történetéről szóló filmmel. A film pereg, visszafelé megyünk az időben a csokoládégyártástól a kakaó felfedezéséig. Ezt a képzeletbeli utazás csokoládékóstolókkal tesszük még élvezetesebbé. A film után élő előadás a csokoládéról, választ kaphatnak a kérdéseikre, és kis játék is szerepel a programban, hogy további csokoládékat nyerhessenek.
A program a Csokoládé Múzeum mintaboltjában ér véget, ahol különleges csokoládékat vásárolhatnak

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A program hossza másfél óra.

A túra időpontjairól a www.csokolademuzeum.hu-n tájékozódhat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Féda Kft – Mozart Souvenir
Cég
Féda Kft.
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Bekecs utca 22.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére