Mai­Kupon

Egészség a célpontban! 2 x 60 perces nyirokmasszázs:az első alkalommal méregtelenítés,a második: immunerősítés. 11 000 helyett 5 500ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs készségét, és segíti a szövetekből történő salakanyag-kiválasztást.

Ittb vannak a hideg téli napok, itt a remek alkalom, hogy felturbózd az immunrendszered! Őrizd meg fittségéd hihetetlen kedvezményünkkel!

A nyirokmasszázs sok betegség kezelésében rendkívül hatásos; de egészségünk megőrzése érdekében is alkalmazhatjuk, hatékonysága kiemelkedő a narancsbőr kezelésénél.A nyirokmasszázsról:

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, kiüríti a szöveti ödémákat, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását. A nyirokmasszázs gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását. Ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere termékek, salakanyagok hamarabb kiürülnek. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak.

Ez a fajta masszázs a nyirokrendszert egy ritmikus körkörös, húzó mozgásokkal stimuláló masszázs.

Módszerét Dr. Emil Vodder dán fizikoterapeuta dolgozta ki az 1930 -as évekbe.

A nyirokmasszázs JAVÍTJA a nyirokelfolyást.MEGSZÜNTETI a nyirokpangást. AKTÍVÁLJA az immunrendszert és az anyagcsere folyamatokat, KIÜRÍTIa szöveti ödémákat úgy, hogy a nyirokkeringés segítségével felszabadult méreganyagok az érpályába, majd a vér útján a májhoz, illetve veséhez kerül ahol egyrészt átalakulnak másrészt kiválasztódnak. Így CSÖKKENTI az érintett szervek fájdalmát, valamint indirekt módon javítja a vérkeringés és a sejtek táplálék és oxigénellátását.

Kiválóan alkalmas -különböző betegségek megelőzésében

  • cellulitisz hatékony javulásában
  • püffedt, fájó végtagok enyhítésére
  • gyulladáscsökkentő
  • relaxál testi, idegi, agyi szinten

 

Kezelés menete:

A masszázs elkezdése előtt egy állapotfelmérést végzek, ami az egészségügyi állapotra terjed ki pl. allergia, visszér, daganatos betegség stb,

majd a bőrfelület leradírozása, megtisztítása után elkezdődik a nyirokmasszázs, ami relaxációs zenével egészül ki.

Érdemes kipróbálni mert jótékony hatása révén remek közérzet javító is.

 

A két óra igénybevehető egyidőben vagy akár két külön alkalommal.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3212775 vagy 20/2094138  Erika és Andrea

Nyitvatartás:  H-P: 10- 18

Bővebben: www.lazuljel.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Andrea Masszázs Szalon
Cég
masszázs szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Bokor utca 11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére