Mai­Kupon

Egészség a talpon át! 40 perces reflexológiai talpmasszázs a belvárosban, 1 alkalom: 4 000 Ft helyett csak 1 800 Ft-ért. Őrizd meg egészséged, kényeztesd fáradt lábaid.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egészség megörzés, relaxálás, idegrendszer nyugtató és emésztést elősegító hatás, gyógyító kényeztetés. Talpunkon minden reflex pont megtalálható, ugyan úgy , mint tenyerünkön. Ezen pontok nyomásával a belső szervek aktívabb működésbe lépnek, vagy öngyógyító folyamatokat indítanak el.A kupon 1 alkalomra szól, oszd meg szereteddel, vagy barátoddal.

A masszázs a lusták sportja, most itt az alkalom pihenve tenni az egészségedért. Teljes felfrissülést ad a masszázs. A talp reflex pontjainak nyomkodása által a belső szervekben is öngyógyító folyamatokat indít el.

A masszázsok hatására teljes felfrissülést érzel, tested feltöltődik. Szervezeted a masszázs alatt ill. után regenerálódik.

Használd ki a talpmasszázs több évszázados tapasztalatait, és állítsd egészséged szolgálatába!

A talpmasszázs mint gyógyulást segítő terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott.
A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.

A szerv energiaszintjét növeljük a talp masszírozásával.
A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.
A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas.
Célja: az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.
Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is.

Diagnosztikai szempontból is jelentős. A talp állapotából látható, milyen létező vagy kialakuló problémáról van szó. A reflexzóna érzékenysége, fájdalma vagy lerakódás jelenléte azt jelenti, hogy a hozzá tartozó szervben funkciózavar vagy megbetegedés áll fenn.

A reflexzónák mikrorendszerként működnek. A nagy rendszert piciben tökéletesen ábrázolja.

A helytelen táplálkozás, életmód következményeként káros anyagcseretermékek szaporodnak fel a szervezetben, és ha nem tudnak természetes úton eltávozni, a szervek károsodnak, a reflexzónákban lerakódások képződnek, a szervezetben energiablokkok alakulnak ki, emiatt romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése.

A talpmasszázsnak kuraszerüen van érdemlegesen egészsegre kifejtett jelentös gyógyitó, revitalizáló hatása.

Szeretteidet meglepnéd egy szívüknek kedves ajándékkal, de a kereted limitált? Sok mindenkit szeretnél megajándékozni? Itt a jó alkalom egy maradandó meglepetést szerezned szeretteidned.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 0620/ 9849053

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Deme Mariann
Cég
D M
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Hegedüs Gyula utca 89/B.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére