Mai­Kupon

Kategóriák

Egészséges és csillogó fogak! Ultrahangos fogkő eltávolítás az alsó-felső fogíven, fogfehérítő hatású sópolírozással, állapotfelméréssel és szűrővizsgálattal, dentálhigiénikus tanácsadással Zuglóban, most 4900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A fogkő a fogon lévő plakkból, lepedékből alakul ki. Ha a plakk hosszan a fog felszínén marad a nem megfelelő fogtisztítás miatt ásványi anyagok kötődnek a plakkhoz. Ezt a szilárd anyagot fogkefével már nem lehet eltávolítani, csak professzionális eszközökkel. A fogkő színe sárgás-barna, fekete lehet, valamint megtalálható a fogfelszínen, az íny alatt, fölött és a fogak között is. A rendszeres fogkő eltávolításnak és állapotfelmérésnek köszönhetően fogaink hosszú ideig egészségesek tudnak maradni. Félévente szükséges a eltávolítani a fogkövet, de ezt befolyásolja az egyéni szájhigiénia. Az alkalmazott eljárás során a fogzománc nem sérül.Ultrahangos fogkőeltávolítás során a rendelőben ultrahangos depurátort használnak. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná. Ezt követően a fogak felszínét simára polírozzák, melynek hatására a fogak színe világosodik, csillogóbbá válnak és ellenállóbak lesznek a lepedékkel, baktériumokkal szemben.


A sópolírozás a fogkő-eltávolítás végeztével alkalmazott új, lesimítási technika, mely speciális eszköz használatát igényli. A sópolírozás nagy nyomással fúj a fogfelszínre, illetve a fogak közé az íny alá víz, finomra őrölt és ízesített sóporból és levegőből álló elegyét. A sószemcsék „becsapódva” a felületre leegyengetik az érdes széleket, teljesen simává teszik a fogfelszínt ugyanakkor az elszíneződéseket is eltávolítják a fogakról, ezáltal is csillogóbbá teszik a fogaik felszínét. A lepedékek és az elszíneződött foltok eltávolításával a fogszín 1-2 árnyalattal fehérebbnek is fog tűnni, tehát jól látható a változás, ami egyúttal sokkal esztétikusabbá és egészségesebbé teszi a megjelenést. Sópolírozás megszünteti a lepedék/fogkő okozta kellemetlen szájszagot is, így frissebb leheletet kölcsönözve a szájüregnek. Valamint a páciens azt is tapasztalja, hogy sokkal tisztább a szája és a fogfelszínek simák.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-366-6595.

 

Telefonos bejelentkezés: H-Sz : 13-19, K-Cs :8-13, Péntek egész nap.

 

A rendelő Zugló kertvárosi részén, családi házas környezetben fekszik. A kiépített ingyenes parkoló és a könnyű megközelíthetőség mind a páciensek kényelmét szolgálja.

 

A kuponok beváltási határideje: 2013. augusztus. 15. 

 

A rendelő pontos címe: 1141 Budapest. Fogaras köz 8.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fogorvosi Rendelő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Fogaras köz. 8
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére