Mai­Kupon

Kategóriák

Egészségügyi szakember által végzett 1,5 órás gyógypedikűr a belvárosban, most 2.450 Ft-ért! Foglalja le kuponját 760 Ft-ért, a fennmaradó 1.690 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A gyógypedikűr a lábápolásnak az egészségügyi része. Az eljárás során eltávolításra kerülnek a benőtt körmök, tyúkszemek és bőrkeményedések. A kezelés hatására a láb szinte teljesen megújul, felfrissül és segítségével csökkenhetnek az Ön panaszai, fájdalmai. A lábaink ápolása sokszor háttérben szorul és csak akkor jövünk rá, hogy mennyire fontosak ezek a testrészeink is, ha kellemetlen fájdalmat okozz egy tyúkszem, bőrkeményedés vagy benőtt köröm. A gyógypedikűr segítségével ezeket a problémákat lehet kiválóan orvosolni. 


Miért hasznos a gyógypedikűr? A gyógypedikűr eljárás segítségével olyan esztétikai problémák szüntethetőek meg melyek megkeseríthetik a mindennapokat és zavaróak lehetnek a napi élet során. A gyógypedikűr kicsit bonyolultabb ápolást jelent mint az esztétikai pedikűr. Itt olyan problémákat kezelnek mint a körömbenövés, a tyúkszem, illetve a fájdalmat okozó extrém bőrkeményedésekre is megoldást nyújt a gyógypedikűr. 

 

Miért fontos a benőtt köröm kezeléseA betegség lényege, hogy a körömszél a körömsánc alá nő, azt maga előtt mintegy „felgyűri”. Az állandó mechanikus irritáció miatt a körömsánc túlnő, a szöveti tasakban szinte törvényszerűen gyulladás is keletkezik. A betegek a körömszél fájdalmas duzzanatáról, vadhús képződéséről, a köröm alóli gennycsorgásról számolnak be. A fájdalom eleinte csak bizonyos helyzetekben, irritáció során jelentkezik,majd a gyulladás felléptekor állandósul. A gyulladás szerencsére szintig mindig csak a körömszélt érinti, tovább a lágyrészekbe ritkán terjed.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló saját magának ill. ajándékba 2-2 darab kupont vásárolhat! 

 

Pontos cím: 1085 BudapestJózsef körút 53.

 

Külön díj ellenében a szolgáltató kezeli a gombás köröm okozta problémákat is, melyet a helyszínen kell leegyeztetni. A szolgáltatást egészségügyi szakember végzi.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ildikó pedikűr
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József krt. 53.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére