Mai­Kupon

Kategóriák

Egy apró, de mindennap használt tárgyat ajánlunk új köntösben! Cseh kristályos 2-in-1 toll 2.990 Ft helyett 1.290 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A mindennapokban igyekszünk a külsőnkkel, ruházatunkkal hangsúlyozni egyediségünket. Próbálunk stílust, egyéniséget vinni önmagunk megmutatásában. Az igazán stílusos emberek azonban a legapróbb részletekre is figyelnek. Fontosak a kiegészítők, a maguknál hordott tárgyak, amelyekről pontosan tudják, hogy üzennek az egyéniségéről.

 

 

 
Ha te is szereted megajándékozni önmagad valami különlegessel, akkor egy apró, de mindennap használt tárgyat ajánlunk új köntösben: írótollat ami több funkciósként használható.

A toll gyönyörű csiszolt cseh kristályokkal díszített. Az elegáns megjelenés máris garantált vele.Ötféle gyönyörű színben választható ízlésednek megfelelően. Válassz akár többfélét is, ruházatodhoz igazítva.

A toll használható másik funkciójaként érintőképernyős tollként is. Ez nagyban megkönnyíti a munkát, amikor tárgyalásokon dolgozol, és elég csak egyféle tárgyat a kezedben fognod.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. november 13-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 1 ember több kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is.
- A termék 10 munkanapon belül kerül szállításra és átvételre
- Van lehetőség házhozszállitásra, melyet a rendelés leadásakor lehet megjelölni és azt átutalással vagy utánvéttel lehet kiegyenliteni.
- Termékeink az e-mailban történt értesítés után személyesen is átvehetők Budapesten a Nyugati közelében a Podmaniczky utcában.
- ÁTVENNI MINDEN ESETBEN CSAK AZ E-MAIL ÉRTESÍTŐT KÖVETŐEN MEGADOTT HELYSZINEN ÉS IDŐPONTBAN LEHET!
- A freemail-es emailcimekkel gondunk van, ha van lehetőség, rendelés leadásakor egy másik emailcimet tüntess fel!

A kupon igénybevételéhez a kuponkóddal együtt rendelést kell leadni a termékre a www.tuticuccok.netoldalon, ahol fizetési lehetőségként a MAIKUPON lehetőséget kell kiválasztani. A kuponkódot és az átvétel módját a megjegyzésbe kérjük beírni.
A termék árának korrigálása a kuponkód ellenőrzése után történik, a rendelés leadásától számított 24 órán belül.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tuticuccok Webáruház
Weboldal
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Podmaniczky u. 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére