Mai­Kupon

Kategóriák

Egy csipetnyi Parajd Budapest szívében! Élvezd a Parajdi Sópince kristálytiszta levegőjét a belvárosban most a legjobb áron!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Itt a hideg idő! Köd, szmog, krahácsoló emberek! Menekülj egy garantáltan tiszta levegőjű helyre a belváros szívében! Méghozzá a Parajdi Sópincébe, ahol a só jótékony hatására a légutaid kitisztulnak és ellenállóvá válnak! Csipetnyi tiszta levegő!
Figyelem! Limitált darabszám! Ezen az áron csak 30 db áll rendelkezésünkre!Nincs könnyű dolgunk, mindannyian szenvedünk a szennyezett levegőtől. A belvárosban sokkal jobban, de már az elővárosok levegője sem a régi. A Sópincében egész nap szűrik a beáramló levegőt, így a szennyeződés háromnegyede nem kerül be a belső légtérbe. Testileg-lelkileg megkönnyebbülsz 1-2 óra pincekúra után, akkor is, ha dohányzol vagy allergiás vagy.

A Parajdi Sópince a főváros igen különleges helye, ásványtani és egészségi szempontból mindenképpen.
A maga 50.000 kg, 20 millió éves, natúr kárpát-medencei só tömegével, a közel 500 m3 allergénmentes levegőjével, a száz féle gyógynövényt tartalmazó kézműves termékeivel a Belváros csodahelye, nem beszélve a benne uralkodó csenddel, nyugalommal, békével.
Aki teheti, töltsön el napi 1 – 2 órát és néhány napos kúra után nem fog magára ismerni, mintha kicseréltek volna benne minden rosszul működő alkatrészt, mintha újra drótozták volna, mint aki testileg - lelkileg újjászületett, ez lesz az érzése.
A só, a rengeteg ásvány újrahangol bennünket, megnyugszunk, lecsendesedünk.

Az elmúlt ötven év tapasztalata alapján a Parajdi Sóbánya világhírű kezelőbázissá vált, évente félmillióan látogatják és a szakorvosok véleménye szerint a sajátos környezet kiválóan alkalmas a légúti betegségek megelőzésére és kezelésére.

A Parajdi Sópincében a bánya levegőjével nagymértékben azonos mikróklíma várja az idelátogatókat. A Belvárosban látványos és kulturált környezetben, mindenki számára hozzáférhető áron ajánljuk szolgáltatásainkat gyerekeknek, felnőtteknek, időseknek, dohányosoknak, akiknek fontos a betegségek megelőzése vagy az utókezelés sikere.

A kezelés időtartama 5-10 nap és akkor a leghatásosabb, ha egymást követő napokon, alkalmanként 1-2 órát tartózkodunk a Sópincében. A pince levegőjét többlépcsős rendszerben szűrjük, így a szennyeződés nagy része nem kerül be, a falakba ötvenezer kilogramm parajdi natúr só van beépítve, amely a bányából310 métermélyből került a felszínre.

Az öt alkalomra szóló kezelés most kedvezményesen vásárolható meg.

A Sópince levegője nagyon tiszta, összetétele, hőmérséklete és nedvességtartalma viszonylag állandó, ezeknek tulajdonítható a terápiás hatás. A magas sótartalom a tüdő lerakódásait fellazítja és eltávolítja maga mögött hagyva a tiszta felületet.

Mivel mellékhatás nincs, azok kivételével, akik nem bírják a sós tengerparti levegőt, mindenkinél alkalmazható a terápia, amely 100%-ban természetes gyógymód és akár tünetmentesség is elérhető ezzel a módszerrel, gyógyszerek nélkül.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 5 alkalmas sópince belépő, korlátlan ott tartózkodás/alkalom, ingyen WIFI

Gyerekek 10 év alatt 11-15 óra között látogathatják a Sópincét.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parajdi Sópince
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Vámház körút 11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére