Mai­Kupon

Egy csipetnyi Parajd Budapest szívében! Élvezd a Parajdi Sópince kristálytiszta levegőjét a belvárosban most bevezető áron!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Sópince többek között a gyógyulni vágyó asztmásoknak, allergiásoknak, és a légúti megbetegedésekben szenvedőknek ad enyhülést. Azokat a dohányosokat is várják, akik szeretnék a dohányzást abbahagyni, de hiányzik az akaraterejük, már több módszert kipróbáltak sikertelenül. 

Nincs könnyű dolgunk, mindannyian szenvedünk a szennyezett levegőtől. A belvárosban sokkal jobban, de már az elővárosok levegője sem a régi. A Sópincében egész nap szűrik a beáramló levegőt, így a szennyeződés háromnegyede nem kerül be a belső légtérbe. Testileg-lelkileg megkönnyebbülsz 1-2 óra pincekúra után, akkor is, ha dohányzol vagy allergiás vagy.


A Parajdi Sópince a Parajdi Sóbánya Budapestre származott kistestvére. 50 ezer kiló 20 millió éves parajdi sót építettek be a 300 négyzetméteres egykori légoltalmi pincébe a Vámház körúton. Maroknyi Székelyföld az anyaország fővárosában, hiszen az ásványkincs mellett szovátai követ és hargitai fenyőt használtak az építkezésen.

Esténként Székelyföld nagykövetségeként kulturális programoknak, termékkóstolóknak, turisztikai bemutatóknak ad helyet. A pincében egy bemutatóbolt is helyet kapott, ahol a különféle fürdő- és gyógysók mellett székelyföldi kézműves termékeket is lehet vásárolni.


A pincében egy alkalommal legalább 1-1,5 órát érdemes eltöltened. Nem fogsz unatkozni, mert WiFi is van a barlangban. Ahhoz, hogy a kúra igazán hatásos legyen, érdemes rögtön 2 kupont megvásárolnod, és egyhuzamban 10 alkalmat eltöltened a pincében.

 

 

A pince nagy, ezért nem szükséges előre bejelentkezned.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

5 alkalom a Parajdi Sópincében korlátlan tartózkodással.
A bérletek árából 10% kedvezmény.
Ajándék parajdi sóiszap feszesítő arcmaszk otthoni használatra.

Az 5 alkalmat 2012. szeptember 14-ig el kell töltened a Sópincében.

A Sópince nyitvatartása 2012. szeptember 1-től megváltozik: 11:00-19:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parajdi Sópince
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Vámház körút 11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére