Mai­Kupon

Kategóriák

Egy finomenergetikai masszázs a reikivel lélekre hangolva 3 óra 15000Ft helyett most csak 7500Ft-ért a tiéd lehet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Szeretnél mélyen megpihenni, átadva magadat a pillanatnak, megérkezni és feltöltődni, testileg - lelkileg felfrissülni?  Szeretnél egyszerűen valamire választ kapni az életben, ami még nem jött meg? Vagy egyszerűen csak úgy gondolod, hogy ennyit megérdemelsz, mert ez a kikapcsolódás csak és kizárólag Rólad szól!

Neked ajánlom, ha valamelyiket most ezek közül éled, nem ajánlom annak, akit csak a kíváncsiság hozna! Egy 3 alkalomra szóló masszázsbérletet ajánlok a figyelmedbe, mely 60 perces reiki masszázst tartalmaz. Veheted magadnak és szeretteidnek egyaránt megosztva a három alkalmat, vagy ajándékba adhatod annak, kinek igazán ez adna pluszt, vagy vedd meg magadnak, és szóljon te rólad ez a 3 óra!
A Reiki masszázs  

a svédmasszázs alapjaival a testi felfrissülés és lazítás mellett egy energetikai lazítás tisztítással és töltéssel, mondhatni egy teljes áthangolás a lélek rezdüléseire.

Az emberi testben történő fizikai elváltozások a lélekben zajló folyamatok következményei, mivel a Reiki kezelés hat a lélekre és a testre egyaránt, így nagyon hatékonyan lehet eredményt elérni, hogy mielőbb a gyógyulás útjára léphessünk. A kezelés során a vendég teljesen ellazul, stresszmentes állpotba kerül, amely hozzájárul az öngyógyító folyamatok elindításában. A reikivel való feltöltődés, vagy gyógyulás nem feltétlenül akkor szükséges, amikor az ember már kimerült vagy testi tünetekről számol be. A reiki egyetemes energia, melyhez ha csak a nap 10 percében kapcsolódunk egy áldásos 10 percben lehet részünk, megismerve a befogadás, megértés, és saját magunknak nyújtott figyelem áldását! Részei lehetünk az egység állapotának, melyben minden élő-létező egységben, a szeretet állapotában létezik.

 

A reiki masszázs alapvetően egy egyetemes isteni szeretet masszázs, melyben megélhetjük önmagunk szeretet rezdüléseit minden szinten egészen lélekre hangolva. A mély szeretetünk átéléséhez testi és lelki oldások által juthatunk, és élhetünk át ebből egyre többet,  átadva magunkat újra és újra. Befogadóvá kell vállnunk először ahhoz, hogy képesek legyünk megnyitni önmagunk előtt azt a szeretetet, melyre mélyen belül mindannyian emlékszünk, mindannyian keresünk, melyre annyian vágyunk élni, kapni és adni. Adni csak akkor leszünk képesek, ha ezt a szeretetet önmagunkban már képesek vagyunk megélni. A kérdés az, hogy ki is vagyok valójában? Tapasztaljuk sokan az életben, amikor már nem halad az életünk arra, amerre vágytunk menni, nem történnek igazi változások benne, és legfőképpen keresünk valamit mindig, ami megelégedéssel töltene el bennünket. Ahhoz, hogy tovább léphessünk, meg kell ismernük önmagunkból többet! A legjobb utat, a belső utat ajánlom. Befelé haladva ismerhetjük meg azt, akik vagyunk, általa ismerhetjük meg azt a szeretetet, melyre mindannyian vágyunk, csak időközben elfeledkeztünk..!

 

„Odaadni másoknak csak azt tudjuk, amivel mi magunk is rendelkezünk. Ez a dolog nyitja. Ha van bennünk szeretet, akkor oda is adhatjuk. Ha nincs, akkor nincs mit adnunk. Tulajdonképpen nem is adásról van itt szó, inkább megosztásról. Bármim, amim van, megoszthatom veled. Nem fogom elveszíteni, mert marad belőle nekem is.” /Leo Buscaglia/

 

A reiki masszázs által testi és lelki blokkok, fizikai és energetikai blokkok egyszerre oldódhatnak fel, főleg akkor, amikor már készen állunk a változásra, a változtatásra, az elengedésre mert ezáltal válunk igazán befogadóvá erre. A reiki masszázs összehangolja mindazokat a részeinket, melyek a hétköznapi rohanó életünkben illetve belső rohanó elvárásokkal, megfelelni vágyó világunkban szét választottunk. Mivel egyetemesen minden Egy, mindannyian az egység állapotába vágyunk vissza. A reiki ebben tud segíteni. Szeretet, egység, harmónia és béke legyen bennünk!Kinek ajánlom:

testi-lelki feszültségoldásra vágynak

szükségük van a testi lelki energiaegyensúly helyreállítására

relaxálásra kikapcsolódásra vágynak

munkájukat helytelen testtartásban végzik

sportolás előtt vagy után izmaik regenerálódást igényelnek

fáj nyakuk, válluk derekuk, vagy bármely más testrészük

 

Kinek nem ajánlom:

lázas állapot

heveny izületi és egyéb gyulladások

viszérgyulladás, mélyvénás trombózis

menses első két napja

fertőző betegségek ( bőr, tbc, stb.)

vérzékenységgel járó betegségek

rosszindulatú daganatos betegségek

infarktus, friss agyi történések

csontritkulás előrehaladott állapota

terhesség első és utolsó hónapja


Amit nyújtok:

Lazító-frissítő svédmasszázs                       

Reikimasszázs

Reiki nagykezelés

Reiki csakrafeltöltés


A kezelésről bővebben a www.csontkovacs.net oldalon olvashatnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Zahn Marina

Telefonszám: 0620/4124326

A kuponokat megvásárlás után előzetes bejelentkezéssel mihamarabbi időpont egyeztetéssel kérem felhasználni. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
DiBamboo Egészségház
Cég
Zahn Marina
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Ipar u. 2/a B. ép.fsz.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére