Mai­Kupon

Kategóriák

Egy fog esztétikai tömése több felületen vagy egy fog amalgám tömésének cseréje a Smile Dent Art Fogászati Rendelőben 5.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Szabaduljon meg Ön is régi tömésétől és cseréltesse le egy esztétikus tömésre. Amalgám tömése van? Itt az idő, hogy váltson a gyönyörűen szép és egészséges fogak érdekében. A csomag tartalma: egy darab régi vagy amalgám tömés eltávolítása és cseréje. Vagy 1 fogra vonatkozóan egy vagy több felszínű esztétikai fogtömés. Valamint szájhigiéniai tanácsadás. 

 


Mit érdemes tudni az esztétikai fogtömésről?

 

  • A tömés színe megegyezik a fog eredeti színével, ennek köszönhetően kitűnő esztétikai hatása van és így frontfogaknál is lehet alkalmazni. Kisebb és közepes szuvasodások ellátására alkalmazható mind az elülső, mind a rágófogakban. Az esztétikai tömés nem tartalmaz nehézfémet, mint az amalgám tömések! Az ajánlat új tömésre és már meglévő amalgám vagy régi tömés cseréjére is érvényes. A Smile Art Fogászati Központban magas színvonalon felszerelt és kizárólag minőségi fogászati anyagokkal dolgoznak! Itt a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, kitűnő szakemberek várják a pácienseket.
 
Amalgám tömés cseréje:
  • A régi amalgám tömések cseréje, nem csak esztétikai kérdés, hanem egészségügyi is! Közismert az a tény, hogy a régi amalgámok reakcióba lépnek a nyállal és a benne oldott táplálékokkal felvett savakkal, melyek hatására oldódnak, és emiatt nehézfémek kerülnek a szervezetbe. Ezek raktározása hosszú távon számos szervünkre hatással lehet, pl. okozhatnak szív-és érrendszeri problémákat, lerakódnak a májban és a vesében ezzel hátráltatva azok normális működését. A fenti okok miatt rendelőnkben javasolni szoktuk ezeknek a töméseknek a mielőbbi cseréjét, hogy ne terheljék tovább a szervezetet.

 

Legyen szó akár régi amalgám tömés cseréjéről, akár újonnan keletkezett kárieszről, az új nanohibrid kompozitok, mind esztétikailag, mind funkciójukat és tartósságukat tekintve tökéletes megoldást nyújtanak!

 

A rendelőről:

  • A rendelő a belvárosban található, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető.
  • Korszerű technikával felszerelt.
  • A rendelőben a legújabb szakmai irányzatokat követik. 
  • Bármilyen problémáról legyen is szó, a rendelő a legújabb, legjobb anyagokkal, áll páciensei rendelkezésére. 
  • A szájüreget, mint biológiai egységet veszik figyelembe, ezért csakis biológiailag semleges anyagokkal dolgoznak, melyek nem okoznak túlérzékenységi reakciókat. 
  • Ezen anyagok használata tökéletes esztétikát biztosít, anélkül, hogy ínygyulladást, vagy pl. koronák esetében szürkés elszíneződést okoznának az ínyszélen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/1-472-0020. A kezelés az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondható le! 

Nyitva tartás: Május elejétől hétköznap 8:00 – 20:00 óra között.


Cím: Smile-Art Fogászati Rendelő. VI. kerület. Szondi utca 94.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Smile Dent Art
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Szondi utca 94
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére