Mai­Kupon

Egy kis kényeztetésre vágyik a lábad?
Gyógypedikűr lábmasszázzsal hölgyeknek ill házaspároknak az otthonodban: 2 800 Ft helyett mindössze 1 100 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Peeling és pakolás jár a lábadnak is. A kényeztető lábmasszázs, talpaidban összegyűlt feszültségek a nyomás hatására történő fellazítása által ujjá születik lábad. A pedikűr mellett svéd vagy reflexológiai 10 -10 perces masszázs elmulasztja a téli cipők, csizmák okozta nyomást, feszültséget a lábaidban. Gondolj családodra is, és lepd meg őket is ezzel a klassz kuponnal.    • A fájdalmas bőrkeményedések és benőtt lábkörmök eltávolítása rutin feladat egy pedikűrös számára.
  • A gyógypedikűr nem csodamódszer, de nem is felesleges fényűzés. A műszerrel végzett pedikűr maximálisan kímélő, az elszarusodott bőr eltávolításának természetes módja. Ráadásul a helyesen végzett reszelés lassítja a bőr növekedését és a bőrkeményedés kialakulását. Ez az eljárás más szempontból is kíméletes, s a benőtt körmök tekintetében pedig egyszerűen pótolhatatlan.
  • A meleg paraffinos ápolás jótékony hatással van a bőrre, az ízületekre, a körmökre. Alkalmazásának az alapja az, hogy a paraffin rendkívül jó hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet, tágítja a pórusokat, ezáltal lehetővé teszi a bőrtápláló hidratáló krémek tökéletes felszívódását.
  • A száraz, repedezett, durva bőr a kezelés hatására puha, bársonyos, rugalmas lesz. Ősszel és télen a bélelt, gyakran műanyag lábbelikbe zárt lábakra különösen jótékony hatással van.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20  7747762

H-V: 8- 21

A szolgáltató házhoz megy: 4,5,6,13 kerületekben. A kiszállás ingyenes.

A többi budapesti kerületbe a kiszállás díja: 500 Ft- mely a szolgáltatónak fizetendő a helyszínen.

ha 24 órán belül mondja le, a kupont elveszíti.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Herbály Erika
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére