Mai­Kupon

Kategóriák

„Egy legenda újra éled…”
A MaiKupon különleges ajánlata! Express 50 Jubileumi Gálakoncert a SYMA Csarnokban december 12-én 19 órakor! Kedvezményesen 4.500 Ft helyett 2.790 Ft-ért.
Újra együtt a legendás csapat!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

„Egy legenda újra éled…”

Az Express zenekar a XX. század második felében a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározó résztvevője. Számtalan slágerével, színpadi előadásmódjával, stúdióképes hangszertudásával a korabeli divatos sztárzenekarok mellett, az ország egyik legnépszerűbb, legkedveltebb zenekara.
A 2014. évben a zenekar egy könnyűzenei korrajz keretében felidézi az elmúlt 50 év leghangulatosabb Express slágertermését. Egy legenda újra éled…Újra színpadon a legendás Expressz Együttes!

Az Express zenekar legnagyobb sikereit a hetvenes-nyolcvanas években aratta, összesen négyszer nyert táncdalfesztivált, önálló hazai és külföldi turnékat bonyolított, öt arany- és platinalemezt vehetett át az eladott hanghordozók után. Emellett az ország legnagyobb sztárjait kísérte, Kovács Katin és Koós Jánoson át Hofi Gézáig. Utóbbi művész halálakor (ezerötszáz Hofélia és nyolcszáz Élelem bére előadás után) esett szét a csapat, s 2002 után, csak tavaly hallhattuk a zenészeket újra együtt játszani.

A Syma Csarnok színpadára december 12-én valódi legendák állnak. Képzett, több hangszeren játszó muzsikusok, akik nem csak átélték, de alakították is a magyar könnyűzene indulását és fénykorát. Solymos Tóni, Magyar Csaba, Kalmus Pál, Silye Attila és Debreczeni Csaba mutatja be az Express zenekar életművét, azaz többnyire legnagyobb slágereit, amilyen a Hull az elsárgult levél, a Kislány, vigyázz, a Jöjj hozzám és A harmonikás. A felejthetetlen időszak megidézésében Kovács Kati és Koós János lesz a segítségükre.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A megvásárolt, kinyomtatott kuponnal kizárólag a Magnolia Beautyban vehető át személyesen a koncertjegy 8 és 20 óra között.

A jegyet személyesen is megvásárolhatod helyszíni fizetéssel a Magnolia Beauty Szalonban.

Cím: 1063 Budapest, Paulay Ede u.44.

A koncert helyszíne: SYMA Csarnok.

Az előadás ideje: 2014. dec. 12. 19 óra.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Hollós Háros Szolgáltató Kft
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére