Mai­Kupon

Kategóriák

Egy órás komplett gyógypedikűr és orvosi lézeres kezelés benőtt vagy gombás köröm kezelésére 4.500 Ft-ért az összes lábujjra vonatkozóan! Foglalja le kuponját 1.400 Ft-ért, a fennmaradó 3.100 Ft a szalonban fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Teljes körű és komplett, 10 lábujjra vonatkozó gyógypedikűr és orvosi lézeres kezelés a megújult belvárosi ChocOrange Szalonban! Ilyen akció még nem volt! Más akciókkal ellentétben a kupon összegéért Önnek nem egy vagy kettő lábujja kap speciális kezelést szakképzett, egészségügyi végzettségű szolgáltatótól, hanem mind a 10 lábujja megkapja a megfelelő kezelést! 

 
A kupon az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: 


  • Egy órás komplett gyógypedikűr, és orvosi lézeres körömgomba kezelés az összes lábujjra vonatkozóan. 

A kezelés menete:


  • Bőrfertőtlenítés.
  • römkezelés, gyógypedikűr.
  • Orvosi lézeres kezelés.
  • Otthoni utókezelés tanácsadás.

 

A lábaink ápolása sokszor háttérben szorul és csak akkor jövünk rá, hogy mennyire fontosak ezek a testrészeink is, ha kellemetlen fájdalmat okozz egy tyúkszem, talpi szemölcs vagy benőtt köröm. A gyógypedikűr segítségével ezeket a problémákat lehet kiválóan orvosolni! Ráadásul ez a kezelés  a komplett gyógypedikűrön kívül tartalmaz egy orvosi lézeres kezelést az ÖSSZES LÁBUJJRA vonatkozóan, hogy a körömgomba okozta kellemetlen tünetektől is megszabaduljon. 


Miért hasznos a gyógypedikűr?

 

  • A gyógypedikűr eljárás segítségével olyan esztétikai problémák szüntethetőek meg melyek megkeseríthetik a mindennapokat és zavaróak lehetnek a napi élet során. A gyógypedikűr kicsit bonyolultabb ápolást jelent mint az esztétikai pedikűr. Itt olyan problémákat kezelnek mint a körömbenövés, körömgomba, a tyúkszem eltávolítása illetve a talpon, talpi szemölcsök eltávolítása, sarkon lévő bőr tisztítása és kezelése.
 

Miért fontos a benőtt köröm kezelése?

 

  • A betegség lényege, hogy a körömszél a körömsánc alá nő, azt maga előtt mintegy „felgyűri”. Az állandó mechanikus irritáció miatt a körömsánc túlnő (hypertrophisal), a szöveti tasakban szinte törvényszerűen gyulladás is keletkezik. A betegek a körömszél fájdalmas duzzanatáról, vadhús képződéséről, a köröm alóli gennycsorgásról számolnak be. A fájdalom eleinte csak bizonyos helyzetekben, irritáció során jelentkezik,majd a gyulladás felléptekor állandósul. A gyulladás szerencsére szintig mindig csak a körömszélt érinti, tovább a lágyrészekbe ritkán terjed.
 

Érvek, hogy ne szégyellje a körömgombát, hanem tegyen ellene:

 

  • A gombás köröm fénytelen, megvastagodik, letöredezik, alatta sárgás, morzsalékos szarumassza halmozódik fel. A kiterjedt fertőzés sok betegnél jelentősen rontja az élet minőségét: nehéz járás, kellemetlen érzés, fájdalom, cipővásárlási nehézségek és szégyenérzet léphet fel a körmök kinézete miatt. A lábkörmök gombás fertőzése másodlagos bakteriális fertőzésekre is hajlamosít, a köröm torzulása pedig a körömágyat károsíthatja. A torz köröm negatívan befolyásolja a szabadidős, vagy versenysport tevékenységet is. Idős betegek más, meglévő betegségeire is kedvezőtlenül hat a fertőzés, a fájdalmas, rossz állapotú körmök gátolhatják a mozgást, ezáltal a perifériás keringés is romlik, utat nyitva a még komolyabb egészségi problémáknak, szövődményeknek.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatóval előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 30 543 8351.

 

Szolgáltatás pontos címe: ChocOrange Szalon- 1085 Budapest, József krt. 53. A szalon megújult és szebb környezetben vár mindenkit, mely közvetlenül az utcafrontról nyílik. 

 

Amennyiben szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól akkor kérjük, hogy azt legalább 24 órával a szolgáltatás igénybevétele előtt jelezze telefonon vagy SMS-ben, ennek hiányában a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ChocOrange Szépségszalon
Cég
Orbánné Alekszi Krisztina
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József körút 53.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére