Mai­Kupon

EGY PIZZA+ EGY KANCSÓ VIRÁGZÓ TEA, AMELY VARÁZSLATOS LÁTVÁNYÁBAN ÉS IZÉBEN IS. A TEAGOLYÓK A FORRÓ VÍZBEN KIVIRÁGOZNAK, ÉS ÁTALAKULNAK MŰVÉSZI VIRÁGCSOKORRÁ. MOST 1000 FT-ÉRT, 2050 FT HELYETT.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Barátságos belbudai teázó kínálja ízletes pizzáit, és különleges virágzó teáit. A 0.5 literes üveg kancsóban gyönyörködhetsz az elfogyasztása előtt, amint a tea golyó kibontakozik a vízben, és az addig golyó forma átalakul művészi virágcsokorrá. A teák ízét és zamatát természetes jázmin virágok közötti szárítás gazdagítja. Mesterséges aromát ill. adalékot nem tartalmaz.      

Egy pizza+2 csésze tea, amivel csillapíthatod szomjad, azaz 0.5 literes kancsóban tálalva, ami felmelegít.

Pizza fajták: mozarella, sonkás-gombás,szalámis-pepperonis.

Tea fajták: Heart Of Love, Calendula, Red Song, Lady Fairy, Butterfly, Noble Essence. 

Valentin napi ajándéknak is ajánljuk!A teagolyók rendkívül szorosan vannak összekötve, így forráspontig melegített víz szükséges, hogy teljesen kinyíljanak. Célszerű hőálló üveg teáskancsót használni az elkészítéshez, viszonylag széles talppal, hogy még látványosabb legyen a kivirágzás. Átlag 3-6 másodperc alatt kinyílik a teagolyó forró vízbe téve. Ha a víz nem elég forró, nőhet a kivirágzáshoz szükséges idő.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon egy darab 28 cm-es pizza, amely lehet mozarellás, sonkás-gombás vagy szalámis- pepperonis+0.5 liter tea- 1 kancsó, 2 csésze, helyben történő fogyasztására érvényes.

 

Nyitvatartás:

H-P: 10-22

SZ: 12-22 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Galéria 12 Kávézó és Bisztró
Cég
WEDUXO KFT
Telefon
Szolgáltatás helye
1122 Budapest, Hajnóczy utca 21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére