Mai­Kupon

Egy új divathullám, itt az idő, hogy mobilod is ünneplőbe öltözzön! Mobildísz eredeti Swarovski kristállyal hihetetlen áron 2000Ft helyett most csak 900Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Napjainkban a széles termékskálájú dísztárgyak mellett nagy keresletnek örvendenek a Swarovski ékszerek is.

Figurás MOBILDÍSZ Swarovski kristályokkal díszítve.

A Crystal’s Planet, mint új divatmárka a kiegészítők piacán tovább hódít. A Swarovski cég magyarországi partnereként olyan újdonságokat kínál Neked, mint a képen is látható mobildíszek.

Válogass kedvedre az állatfigurás, szerencsehozó, szivecskés formától a boszorkányon át virágos medálokig. A Crystal’s Planet mobildíszek fém díszei eredeti Swarovski kristályokkal díszítettek. A széles választékból megtalálod a kedvedre valót.

 A mikellanoknek.hu kristályajándék webshop a praktikus Swarovski kristályokkal díszített ajándék tárgyak gyűjtőhelye, ahol néhány perc alatt megoldható az ajándékvásárlás.

A mikellanoknek.hu a Crystal's Planet márkájú Swarovski termékek legnagyobb gyűjtőhelye.

A Swarovski kristályok 'Titka'

A Swarovski kristályok tulajdonképpen egy speciális lézer technikával vágott különleges minoségű ólomkristályok.
Az ólomkristály anyaga és a vágás pontossága által létrehozott fénytörések együttesen okozzák a Swarovski kristály színjátszó ragyogását.
A Swarovski kristályokat a legkülönfélébb színárnyalatokban lehet már megvásárolni, sőt legújabban különleges effektusokkal ellátott kristályok is kerültek forgalomba. Ezek egyik oldalán egy nagyon vékony fémszínű (általában arany vagy ezüst színű) réteggel vannak ellátva, ami megnöveli a kristály tükröződését, még csillogóbbnak látszik és a színjátéka is erősebb lesz. Ezek is sokféle alapszínű kristályok esetében elérhetőek. Az ilyen "fancy", azaz vidám elnevezésű Swarovski kristályok az alap színkód mellett egy "AB" jelöléssel vannak ellátva.


A mikellanoknek.hu kristályajándék webshop a praktikus Swarovski kristályokkal díszített ajándék tárgyak gyűjtőhelye, ahol néhány perc alatt megoldható az ajándékvásárlás.

A mikellanoknek.hu a Crystal's Planet márkájú Swarovski termékek legnagyobb gyűjtőhelye.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék tulajdonságai

Mobilzsinór hossza: 5 cm

Medál méretek: 10×12 mm – től  20×32 mm-

A mobildísz postai úton kerül kiszállításra, melynek költsége 500,- Ft. Több termék esetén, ugyanarra a címre történő megrendelés esetén  a postaköltség változtatlanul 500,-Ft.

A megrendeléseket a mikellanoknek.hu oldalon lehet leadni. A rendeléskor a MEGJEGYZÉS rovatba kell feltűntetni a kódokat. Megrendelést követően a mikellanoknek.hu leellenőrzi a kódok érvényességét, ezt követően csak várni kell a kiszállítást. A megrendeléskor a kupon kódjait fel kell tüntetni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Crystal's Planet
Cég
Made with SWAROVSKI ELEMENTS
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1174 Budapest, Takács Sándor utca 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére