Mai­Kupon

Kategóriák

Egy véletlen kisiklás? Ez még nem a vég! :) Táskajavítás - cipzárcsere 2 db táskára 5000 Ft értékben féláron most csak 2500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mi Nők tudjuk, hogy egy-egy darab táska mennyire a szívünkhöz tud nőni, bár mint minden, sajnos ez is egy múlandó dolog, mint bármi más. Ha egy hirtelen mozdulat következtében kicsúszott a kezedből az irányítás és elszakadt a cipzár, leesett a kocsi, itt a nagyszerű ajánlat Neked, hogy ne kelljen megválnod legcsinosabb kiegészítődtől, bízd rá egy mesterember munkájára, hiszen ahogy Neked is kijár néha egy kis szépülés, testi-lelki megújulás, úgy táskádra is ráfér a javítás, frissítés, főleg ha már nem tudod viselni, ha nem megfelően záródik. Nagyszerű ajánlatunkkal most ráadásul 2 táskádat is viheted, kihagyhatatlan áron mindössze 2500 Ft-ért!Ez a legfontosabb és a leggyakoribb kiegészítője ruházatunknak, - különösen a nők esetében. A táskák színe, mérete, formája minden évben átalakítja az aktuális trendet. Aki kicsit is ad magára, fontos számára hogy milyen kiegészítőt visel. Ha kiválasztottuk a napi kedvenc szettünket, a hozzá illő stílusos kiegészítőkkel, de mit sem ér a táska, ha kiesik belőle minden mert nem záródik rendesen.

Miért éri meg javíttatni, és nem kidobni a táskát?

Mert legtöbbször lényegesen olcsóbb a javítás, mint az új táska vásárlása. Nem beszélve az igazi bőrből készült darabokról, amik kortalanul szolgálnak minket akár egy életen át.

A Maikupon és az Első Lépés Bt közös ajánlatában most bármilyen cipzárcserét elvégeztethetsz akár 2 db táskára is mindössze 2500 Forintért! (5000 Ft értékig)

Első Lépés Cipőjavító a Facebookon: https://www.facebook.com/ciposzerviz 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 13-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

!! Az ajánlat 5000 Ft értékben él táskától függően és 2 db-ra vonatkozik, tehát akár 2 darab cipzárját is megjavíttathatsz, amiken kisebb cipzárhibák vannak, vagy egy db táskánál nagyobb összegű cipzárcserére érvényes, 5000 Ft-ig. 

A 5000 Ft értéket meghaladó cipzárjavítás vagy cipzárcsere esetén a különbözetet a helyszínen kell rendezni. !!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Első Lépés Cipőjavító
Cég
Első Lépés Kereskedelmi Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő park 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére