Mai­Kupon

Kategóriák

Egyedi készítésű, kézműves váza névnapra, születésnapra, karácsonyra 4.890 Ft-ért az Ajándék Stúdió kínálatából. Most fizetendő 740 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Unod a szokványos, mindig ugyanarra a sémára épülő ajándék ötleteket? Szeretnél kitűnni a tömegből és végre valami egyedit, újat, időtállót és személyest ajándékozni? Akkor válaszd kuponos ajánlatunkat és szerezz örömet ezzel a kézműves, egyedi ötlettel, ajándékkal!   • A váza 60 cm magas és többféle változatban is megvásárolható! Egyedi mivel nem tömeggyártással készül, nem lehet megkapni bármilyen dísztárgyakat árusító üzletben. Stílusos, mert különleges technikával készül, mely igazán varázslatossá teszi. Már messziről szembetűnik az embernek különlegessége és szépsége. 
  • Vásárold meg akár Karácsonyra, Születésnapra vagy Névnapra, ez a csodaszép váza mindenképpen a lakása dísze lesz az ajándékozottnak. 
  • Most fizetendő: 740 Ft, a fennmaradó: 4.150 Ft az Ajándék Stúdióban fizetendő! Kérjük, hogy az ajándékboltban történő vásárlás előtt mindenképpen egyeztessen a szolgáltatóval! (Esetleges készletpótlás miatt!)

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Személyes átvételi lehetőség az ajándékboltban, melynek pontos címe: 1132. Budapest. Visegrádi utca 5/b. (Nyugati Pályaudvartól kb. 5 perc séta.) Kérjük, hogy kuponját feltétlenül vigye magával!

Amennyiben Ön nem tudja megoldani a személyes átvételt akkor kérjük, hogy vegye fel a szolgáltatóval a kapcsolatot az alábbi telefonszámon: +36 70 234 8519. A postázási díj ebben az esetben külön utalandó a szolgáltató által megadott számlaszámra. Kérjük, hogy MaiKupon kuponkódját ebben az esetben is adja meg a szolgáltató részére. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ajándék Stúdió
Cég
Dream Coffee Zone Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi utca 5/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére