Mai­Kupon

Egyedi tárgyak, kreatív formák, őrült ötletek. Design Now: Formatervezett Tárgyak Tárlata a VAM Design Centerben, 50% kedvezménnyel páros belépő most 1400 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha szereted az eredeti, egyedi divatot és stílust akkor itt a helyed a VAM Design Center "Design Now Kortárs" kiállításon! A Design Now elnevezést kapott kiállítás az eredeti formák világát tükrözi egy igazán eredeti helyen! A kiállítás kilép a hagyományos keretek között megszokott lakberendezési tárgyak sorából és egy elragadó, egyedi világot tár elénk. A képzelet szárnyalása ihlette az alkotókat e különleges berendezések megalkotására.A kiállításon híres kortárs designerek bútor remekei sorakoznak, a bútordesign történetének kiemelkedő alkotásai a szecessziótól a modern, posztmodern, illetve organikus, erotikus és high tech stílusig. A tárlat helyet ad többek között Ron Arad 1992-ben tervezett Narrow Papardelle trónszékének, Masaroni Umeda rózsaalakú foteljének vagy André Dubreuil 1986-os Spine székének

 

Kicsit furcsa, kicsit merész, de egészen lenyűgöző a látvány, mely valódi üzenetet hordoz magában. A design alkotásra bír, melyben teljes mértékben elkülönült világszemléletek alakultak ki az egyedi megközelítéseknek köszönhetően. A formák és színek szabad felhasználása teszi lehetővé, hogy egy-egy darabot egyedi értelmezésben láthassunk. Lásd meg te is, mit üzennek a kortárs művészek absztrakt alkotásaikkal!  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitva tartás: csütörtök-péntek 13.00-19.00, szombat-vasárnap 11.00-19.00 óra között. A szolgáltató telefonszáma: 06/30-407-3356.

 

A kiállítás a VAM Design Center II. emeleti 8. galériájában tekinthető meg! Bejárat a középső fakapun keresztül. 

 

Személyenként több kupon is vásárolható! VAM Design Center tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
VAM Architect Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Király utca 26
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére