Mai­Kupon

Egyedülálló 3 fázisú kavitációs zsírbontó, cellulit kezelő csomag a Morgana P. Szalonban a belvárosban:
Kavitáció, Pentapoláris RF, elektromágneses nyirokstimulálás 16 000 Ft helyett 3 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretné a "szikét" választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást!

A kezelés eredményei: tartós zsírbontó hatás, intenzív cellulit kezelés, feszes és rugalmas bőr, végeredmény karcsú  combok,  feszes has és formás csípő.

Szike nélküli karcsúsodás:most hihetetlen akciós áron, a belvárosban!!A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejtközötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével vizelettel kiürül szervezetünkből.

 

Kavitációs kezelésünket most kiegészítjük egy pentapoláris Rádiófrekvenciás kezeléssel, melynek hatására javul az ernyedt bőr tónusa,  növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek a kezelt területen. A tripoláris és pentapoláris RF jellemzői még a nagy behatolási mélység (20-40 mm), hogy egy időben kezeli a cutan és subcutan rétegeket, és a szelektív zsírszövet melegítés, ami lehetővé teszi például a viscerális zsírszövet fogyasztását is. A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény.


A kavitációs zsírbontás után FONTOS a lebontott zsírsejtek megfelelő eltávolítása! Kezelési csomagunkban most elektromágneses nyirokstimulálással segítjük elő a nyirokkeringést, a méregtelenítést, a salakanyagok és a lebontott zsírsejtek távozását.

 

Kontraindikációk:

  • Elektromos kezelések kontraindikációja:
  • Pacemaker, endogen defibrillátor, fémimplantátum a kezelt testrészen.
  • Bőrbetegségek: Minden olyan kiterjedt elváltozást, mely a bőr ellenállását megváltoztatja. pl. kiterjedt psoriásis, dermatitis, vagy ekcema a kezelt területen. Kiterjedt pigmentfoltok, naevusok. Daganatos bőrbetegségek, égési sérülés.
  • Belszervi betegségek: Szívelégtelenség, súlyos ritmuszavarok, thrombosis hajlam, malignus hypertónia (komoly magasvérnyomás), vese- vagy májelégtelenség, vérzékenység, magas vérzsír-szint, inzulinfüggő cukorbetegség, gyenge vér- és nyirokkeringés.
  • Endokrinológiai betegségek: mindegyike, kivéve a hypothyreosis.
  • Immunrendszert érintő betegségek: HIV, daganat, acut infectiók, immundeficienciák, autóimmun betegségek
  • Véralvadás zavarai: úgynevezett procoagulánsok fokozott termelődése, thrombosis hajlam,  lezajlott thrombosis.
  • 7.       Terhesség, szoptatás, 18 év alatti életkor.
  • 8.       Lázas állapot 
  • Visszérgyulladás, érgyulladás.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges : 06 70/324 7362 _Cecíilia

Páros héten délelőttönként, páratlan héten délutánonként várjuk a bejelentkezéseket.

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére