Mai­Kupon

Egyedülálló 4in1 kombináció a szép és feszes bőrért! 3 alkalmas kollagénes fényterápia+vibro tréner kezelés alkalmanként más hatékonyságnövelő krémmel és Sappé szépségvízzel, testanalízissel 6000ft helyett bevezető áron mindössze 1990ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Eredeti ötlet karcsúsodni és fiatalodni egyszerre a legmodernebb technikákkal ! A 3 alkalom alatt formába rázhatod magad a vibro trénerrel, miközben a kollagénes fényterápiás kezelésnek és a hatékony krémeknek köszönhetően bőröd szinte újjászületik ! A rohanó világban egyre kevesebb időbe kellene egyre több mindent belepréselni miközben a magadra szánt idő is egyre csökken? Kell valami, ami formában tart, vagy formába hoz, mialatt a bőrőd eddig sosem tapasztalt regenerálódáson megy keresztül? Minderre van alkalmanként 10 perced? Ez a te ajánlatod!

A vibro-tréner komplex hatása :

- bemelegítés

- zsírégetés

- alakformálás

- bőrfeszesítés

Térdet rogyasztani, hasat behúzni,fenék feszes! Attól függően, milyen testrészre "gyúrunk", fontos a megfelelő testtartás, a rendszeresség , az optimális eredmény érdekében pedig jelen ajánlatunk részeként kiegészítő krémeket is kapunk. Első alkalommal érdekes,izgalmas ez a vibráló érzés, de hamar ráérez az ember és a saját bőrén tapasztalja, hogy olyan izmokat mozgat meg,ami eddig talán soha, hajlékonyabb, rugalmasabb lesz tőle, segít a méregtelenítésben, a narancsbőr csökkentésében és szinte zsigerből lehet fogyni tőle!

A kollagén fényterápia :

Mi is az a kollagén?

A kollagénnek köszönhetjük,hogy fiatal korunkban olyan a bőrünk,mint a "baba popsija" rugalmas és sima, ami sajnos az idő előrehaladtával csak hátrányára változik. Ennek legfőbb oka, hogy a korábban a szervezetünkben oldott állapotban található kollagén egyre merevebb lesz.Csökken a bőr rugalmassága , ami megfelelő környezet a ráncok kialakulásához.

A kezelés lényege:

A kezelés során a kollagén csövek által sugárzott finom, vörös fénysugár arra ösztönzi a bőrszövetet, hogy a bőrszerkezet javításához szükséges kollagént termeljen. Ennek köszönhetően a folyamatnak bőrfeszesítő hatása van, kortól, nemtől, bőrtípustól függetlenül bárki használhatja. Nem UV, nem lézer, ne várjunk tőle barnulást, csak feszes, egészséges, rugalmasabb bőrt , a testápolónkat akár szabadságra is küldhetjük!

Jelen ajánlatunkban a kombinált csomag tartalma :

1 alkalom : 10perc vibro tréner edzés + kollagén fényterápiával kombinálva + Lady Stella Cellulit kezelő testkrém + Sappé Beauty Drink kollagénes szépségvíz

2 alkalom : 10perc vibro tréner edzés + kollagén fényterápiával kombinálva + Lady Stella Zsírégető, karcsúsító krémgél + Sappé Beauty Drink L-karnitin zsírégető víz

3 alkalom : 10perc vibro tréner edzés + kollagén fényterápiával kombinálva + Lady Stella  Méregtelenítő masszázsolaj + Sappé Beauty Drink Clorophill méregtelenítő víz

A kezelés részeként az első és az utolsó alkalommal teljes testanalízist végeznek, ahol nem csak a cm-ben mérhető változásokat vezetik fel a lányok a számodra készített füzetben, hanem tisztába jöhetsz azzal,hogy mennyi a testzsír, zsigeri zsír, izom stb indexed és hol vannak az optimális értékek.

Ezt kár lenne kihagynod, gyere, próbáld ki !

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 - A várakozás elkerülése érdekében telefonos,vagy online bejelentkezés szükséges a szolgáltató honlapján

- Egy szermély saját részre 2 kupont vásárolhat,ajándékba bármennyit.

- a Kupont 2012.szeptember 30-ig használhatod fel ezen a bevezető kedvezményes áron.

A Cosmos Stúdiót Sashalmon találod, a piaccal szemben, az Örs Vezér tértől a 277-es busz pont a piacon tesz le !

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cosmos Stúdió
Cég
Silver Book kft
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
1163 Budapest, Thököly út 22.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére