Mai­Kupon

Egyedülálló, forradalmian új szolgáltatás, keratinos
Lisse Design hajépítés + ajándék fejmasszázs az
Exkluzív Csonti Care szépségszalonban
26.000 Ft helyett 13.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnéd, ha hajad élettel teli, csillogó, és selymesen sima lenne? A Lisse Design Keratinos Hajfeltöltés egy egyedülálló szolgáltatást nyújt láthatóan több előnnyel, mint az eddigi hasonló módszerek.A haj hosszú időn keresztül gyönyörűen fényes, sima és puha lesz anélkül, hogy a kezelés bármilyen kárt tenne benne!A kezelés után a haj rögtön festhető, bármely formázást el lehet vele végezni, ez nem befolyásolja a hatékonyságot!A Kupon tartalma:


   -Lisse Design Keratinos hajsimítás
   -Formaldehid mentes hajápolás
   -Az ajánlat maximum hátközépig érő hajra érvényes


Az eredmény 2-3 hónapig tart, minnél roncsoltabb a haj, annál tartósabb hatás! Puha, sima és egészséges hatásúvá varázsolja a hajat.

   

 -3 in 1: simaság, fény és puhaság egyszerre

-A keratinnak köszönhetően lágy, selymes haj a végeredmény.

 A haj 97%-át egy keratin nevű fehérje alkotja. A sok-sok keratin szálacska szabályos szerveződéséből és különleges elrendeződéséből jön létre a hajszálak nagy teherbíró képessége, ami a mindennapos vegyszeres kezelés, forró levegő, hajvasalás..stb hatására megbomlik, a szerkezete megváltozik és gyenge, vékony, valamint kezelhetetlen lesz. Ha hullámos vagy göndör a haj, akkor a benne lévő aminosavak más szerkezetűek. Ezt lehet megváltoztatni hajvasalással és egyéb hajegyenesít, de hosszú távon nem marad meg, ahogy pára éri visszaugrik az eredeti formájára.

Ez a kezelés segít, hogy sokáig egyesen maradjon, mivel feltölti a haj szerkezetét keratinnal, és ez nem engedi visszaugrani és megtartja hosszan ezt az állapotot, ami akár 3 hónap is lehet.
Minél károsodottabb a haj annál tovább tart a végeredmény!

Minden tipusú hajhoz tökélestes választás, akár festett dauerolt, nem roncsolja a haj szerkezetét , hanem védelmezi a további káros hatások ellen.
A kezelés többlépcsős, 2.5-3 órát vesz igénybe, bármilyen hosszúságú hajon alkalmazható.
A hajba folyékony keratint építünk, ami védi a haj kutikáláját és hidratált hatást nyújt hónapokon át. A kezelés többször  megismételhető bármilyen káros hatás nélkül.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

 Csonti Care - "ez egy varázslatos világ"

Képzelj el egy varázslatos helyet, ahol a szépségápolás, a kikapcsolódás és a felfrissülés áll a középpontban. Szalonunkba betérve a halk zene, a mécsesek nyugtató hangulata, teázónk meghittsége azonnal egy olyan világba repít, ahol megszűnik a külvilág moraja, és az itt töltött idő csak rólad szól.
Szolgáltatásaink széles tárháza közül választhatsz. A különféle testmasszázsok, thai masszázs, kozmetikai kezelések, manikűr, pedikűr és műkörömépítés, illetve hajápolási kezelések, fodrászat elégítik ki minden igényedet. Kiegészítő szolgáltatásaink között szerepel többek közt a hajhosszabbítás, a kozmetikai sminktetoválás, valamint a 3D műszempilla-építés is.


Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Csonti Care Szépségszalon 

Cím: 1039 Budapest, Batthyány u. 45. (megközelíthető az Árpád u. felől,  az autókereskedéssel szemben)

Egy személy 1 kupont vásárolhat saját részre és 1-et ajándékba.

Kérjük kedves vendégeinket,hogy az egyeztetett időpontra pontosan érkezzenek.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csonti Care Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Batthyány utca 45
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére