Mai­Kupon

Kategóriák

Egyszeri kezeléssel szabaduljon meg örökre a hajszálerektől, seprűvénáktól rádiófrekvenciás thermokoagulátor segítségével a ChocOrange Szalonban 14.990 Ft-ért! Most fizetendő 4.350 Ft!

Seprűvéna, hajszálér kezelés azonnali eredménnyel - Egészség kupon
Eredeti ár:40 000 FtElőlegben fizetendő:4 350 FtTeljes ár:14 990 Ft63% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az EPIREX készülékkel végzett kezelés S.O.S seprűvéna halványítást, eltüntetést tesz lehetővé rádiófrekvenciás thermokoagulátor segítségével! A kezelés nem IPL technológián alapul és nem azt alkalmazzák! Már egy alkalmas kezelés is azonnali és látványos javulást eredményezhet! Legnagyobb előnye, hogy nincs lábadozási idő! A kezelést a ChocOrange Szalonban egészségügyi múlttal rendelkező szakképzett személy végzi!A kupon tartalma:

 • Hajszélér, seprűvéna és pókhálóvéna azonnali eltüntetése rádiófrekvenciás thermokoagulátor segítségével!
 • A kezeléseket  egészségügyi múlttal rendelkező szakképzett személy végzi EPIREX készülék használatával. Az eljárás teljesen steril és higiénikus körülményeket között történik.
 • Ajánlatunk egy alkalommal egyszerre két tenyérnyi területre vonatkozó kezelést tartalmaz. A világújdonságnak számító kezelés során azonnal felszívódnak az erek, nincs szükség további kezelésre, nincs lábadozási idő!
 • A kezelést követően nem kell gumiharisnyát hordani. 
 • Fontos tudni, hogy az eljárás nem alkalmazható gyulladt, visszeres láb esetén, ezért kérjük, hogy a kuponos vásárlását megelőzően vegye figyelembe ezt az információt!
 • Szintén fontos tudni, hogy a szolgáltatás nem összetévesztendő a hagyományos IPL technológiával!

A kezelés menete:

 • A láb fertőtlenítését követően a kezelést végző személy nagyítólámpás szemüveg segítségével 2 mm sávokban végig kezeli a célzott területet.
 • A kezelés időtartalma változó, mivel meghatározó a kezelendő területen lévő hajszélerek, pókhálóvénák és hajszálerek nagysága, milyensége. 
 • Egy alkalommal két tenyérnyi terület kezelése történik, azonnali eredményt biztosítva. Hogyan lehetsége ez? 
 • Az EPIREX (tűs, impulzus ) készülék ideális termikus koagulációt tesz lehetővé, egyenletes, és jól szabályozható szöveti hőeloszlást biztosít, jól alkalmazkodik az eltérő ér vastagságokhoz. A termokoaguláció a hő általi károsítás elvén alapszik, melyet 4 MHz-es modulált rádiófrekvencia hoz létre. A kezelés során a 0,075 mm vagy 0,150 mm átmérőjű, speciálisan szigetelt tűvel 2-3 mm-enként végigkezelik az értágulatot. A hő elpusztítja a kapilláris falát és annak tartalmát is. A kezelt vénafal azonnal összezáródik, a benne levő vér pedig széttöredezik, vagy hirtelen megalvad.
 • A termokoaguláció pontosan ellenőrzött és irányított energiát használ, amely csak az értágulatra van hatással, de megvédi az azt körülvevő szöveteket. A kezelés így nem jár vérzéssel vagy fájdalommal, maximálisan biztonságos és kockázatmentes.
 • Pár órával  - egy nappal később az ödéma eltűnik és a helyét kisebb, pontszerű varrattok veszik át. A varratok között látszik, hogy az értágulat eltűnt.
 • 1-4 hét alatt ezek leválnak és teljesen begyógyulnak. Egyes bőrtípusok esetén ritkán fehér, enyhén kiemelkedett pontok jelenhetnek meg a pörkök helyén, melyek 1-3 hónap múlva tűnnek el. A kezelésnek semmilyen hosszútávú, maradandó mellékhatása nincsen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő 4.350 Ft, a fennmaradó 10.640 Ft a helyszínen fizetendő!

A kupon beváltható a ChocOrange Szalonban, előzetes bejelentkezés alapján.

Telefonszám: + 36 30 374 7159

Pontos cím: Budapest 1083 József krt 53.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ChocOrange Szépségszalon
Cég
Orbánné Alekszi Krisztina
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1083 Budapest, József krt. 53
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére