Mai­Kupon

Éktelenkedő szőrszálak? Fáradt arcbőr? Ne legyen rá gondja! Válassza a kar-, és lábgyantát + ránctalanító, bőrfeszesítő arcmaszkot, 10 perc ajándék frissítő arcmasszázzsal 3.990 Ft helyett most csak 2.450 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Itt a jó idő, póló+rövid nadrág, blúz+szoknya kombinációk ideje. Megjelenésünket nem zavarhatják meg az előbukkanó szőrszálak, amelyek eddig a téli ruházat alatt rejtve maradtak. Most megszabadulhat tőlük, és plusszban arca is felfrissül, ha csomagunkat választja!


A gyantázás érzékeny bőrre való gyantával történik. Bőrtípusonként többféle arcmaszkból választható ki a maszk a felhelyezésre!Gyantázás előnyei


A gyantázás előnye a borotválással szemben, hogy ennél az eljárásnál a szőrt szőrtüszővel együtt tépjük ki. Így a szőrtüszők egy része nem nő vissza. Ezzel elérhetjük a szőr ritkulását a gyantázott területen. Borotválásnál szőr ritkulásól nem beszélhetünk, hiszen csak a borotva csak levágja a szőrt.

 

Az arcmaszk

 

Ki ne szeretne hamvas, egészséges arcbőrt? Az arcmaszk kívülről juttatja be a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre a bőrnek nagy szüksége van. Amikor az arcmaszk felkerül a bőrre, ezen idő alatt nem hagyja lélegezni az arcbőrt, miközben a tápanyagok tökéletesen felszívódnak. A maszk eltávolítás után pedig sima, üde hatást kölcsönöz a bőrnek.

 

A csomag tartalma

 

  • Láb- és kargyanta -láb térdig, kar könyékig (a kar helyett választható bajusz és hónalj is)
  • ránctalanító, bőrfeszesítő arcmaszk a bőrtípusnak megfelelően
  • 10 perc ajándék frissítő arcmasszázs zöld teás krémmel

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges, tel.: (06-70) 933-0011

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Solar-x stúdió ( Blomdahl kozmetika)
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1046 Budapest, Fóti út 68.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére