Mai­Kupon

Éld meg nőiességedet terhesség alatt is! 4 alkalmas várandós tánc bérlet 5400 Ft helyett, most 2700 Ft-ért a Fit Forma Stúdióban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A  kismama torna és a tánc  különleges ötvözete. Testedzési, kikapcsolódási lehetőség. Lehetőség nyílik a nőiesség és az anyaság mélyebb átélésére. 

Órán: A port de bras, hastánc és Dél-Amerika autentikus táncai mellett kismama gerincgyakorlatokat, légzőgyakorlatokat végzünk.A várandós tánc mozgásanyagát Vági Nikolett tánctanár, Port de Bras oktató, gerinc- és kismama pilates tréner és Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, a Természetes gyógymódok kismamáknak című könyv szerzője állította össze, kifejezetten kismamák számára.

Segítségével megelőzhetőek a várandósság alatti ízületi fájdalmak, gerinc és derék problémák. A tánc segítségével pedig megélhetjük nőiességünket,  a zene és a tánc bizonyítottan hatással van a baba fejlődésére.

Az órán helyes légzéstechnikát is elsajátítjuk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A bérlet érvényes, a megkezdéstől számított 30 napig!

Az első alkalmat lejárni , azaz a bérletet megkezdeni március 31. elött kell!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
FitForma Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, (Újpest), Király utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére