Mai­Kupon

Elegancia Sofőrszolgálat Budapest határain belül most 30% kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Engedje meg, hogy egy pár mondatban bemutassuk Önnek az Elegancia Sofőrszolgálatot. Cégünk azért jött létre, hogy Önt biztonságban a megadott címre szállítsuk.Ne mondjon nemet, egy céges vacsorára, esküvői meghívásra és egy jó bulira a haverokkal. Tehát ha Ön úgy dönt, nem szeretne a volán mögé ülni, és figyelembe tartja a Zero Toleranciát, hívjon bizalommal, számíthat ránk a nap 24 órájában. A 30%-os kedvezmény igénybe vehető a budapesti árlistára is (www.eleganciasofor.com). A fenti ár a kerületen belüli szállításra vonatkozik.Az otthoni fogadtatás szívélyességét mi sem tudjuk garantálni, de a biztonságos hazajutást tapasztalt, megbízható sofőrjeink igen! Hívástól számított max. 30 percen belül az Ön által megadott kiindulási címre megérkezünk Budapesten belül.

Sofőrrendelés esetén az alábbiakban leírtak szerint rendelhet sofőrt.

A tervezett indulás elött 30 perccel vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon.

Az alábbi adatokra van szükség:

- az Ön neve ,

- a kiinduló címre, utca, házszám ,

- a célállomás címére ,

- telefonszám, amelyiken a sofőr elérheti érkezéskor,

- az gépjármű típusa, rendszáma.

 A sofőrünk megérkezéskor az Ön által megadott telefonszámon jelzi Önnek megérkezését, és elviszi Önt, autójával és utasaival együtt az egyeztetett címre.Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2011. október 24-ig,, beváltható 2011. december 30-ig!

A megadott ár kerületen belüli szállításra vonatkozik, de Budapest határán belüli összes szállításra igénybe vehető a 30%-os kedvezmény.

A részletes árlistáról a www.eleganciasofor.com weboldalon tájékozódhat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Sofőrszolgálat
Cég
Elegancia Sofőrszolgálat
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére