Mai­Kupon

Kategóriák

Elektrodinamikai állapotfelmérés 50% kedvezménnyel a 9.250 Ft-ért a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az IBR-SYSTEM elektrodinamikai állapot felmérés során a speciális bioelektromos pontokra mikrointenzitású ingeráramot bocsájtanak és megmérik a vizsgált terület válaszreakcióját, amiből következtetni lehet a vele kapcsolatban álló szerv, szervrendszer vagy funkcionális csatorna állapotára. Az eljárás kiterjed a tüdő, gyomor, vékonybél, vastagbél, vese, húgyhólyag, lép, máj, epehólyag, bőr, kötőszövet, nyirokrendszer, szív, keringés, idegrendszer, izületek és allergia elektrodinamikai, funkcionális vizsgálatára.Az eljárással megállapítható, hogy a vizsgált szervrendszer reaktivitási indexe a normál tartományban, az alatt, esetleg felette található. A normáltartomány feletti értékek akut gyulladás, irritáció, túlműködés jelzői, a túlságosan magas értékek pedig súlyosabb akut gyulladást, erőteljes salakanyag-túlterhelést vagy allergiás folyamatot jelezhetnek. Az alacsonyabb értékek az adott szerv alulműködését, strukturális elváltozását jelezhetik, a nagyon alacsonyak komolyabb sejtszintű károsodásra is utalhatnak.

 

Az eljárás során tizenhét szerv, szervrendszer vagy funkció-kör elektrodinamikai állapotát vizsgálják. A kapott eredmények ok-okozati öszzefüggéseket tárhatnak fel és nagyban hozzájárulhatnak a betegségek valódi okának felismeréséhez. Funkciókat, tehát működési összefüggéseket vizsgálnak. Ezért már a szervi elváltozások megjelenése előtt kimutathatók bizonyos eltérések vagy egyensúlytalanságok. Amennyiben ezek az eltérések hosszabb ideig fennállnak, akár szervi elváltozáshoz vezethetnek.


Az állapotfelmérés második részében a berendezés mikroimpulzusokat küld a bőr felszinére, amelyek bejutnak a szervezetbe. Az elektrolit rendszerben majdnem fénysebességgel eljutnak minden egyes sejthez. A sejtek reagálnak ezekre a kis mikroingerekre és megváltoztatják a membránpotenciáljukat. A  Az IBR-SYSTEM berendezés a  Ezek a változások mérhető és grafikusan meg is jeleníthetők. Így kialakul az indukált biokommunikációnak nevezett jelenség a sejtek és a berendezés között.

 

A szervezet összes sejtje részt vesz ebben a folyamatban, így a kapott jelleggörbében benne foglaltatik a szervezet komplex müködésének spektrumképe. Ebből kiszűrhetők a kóros eltérések és az instabil frekvencia szektorok. A berendezés a megszűrt jelsorozatokat használj fel a biofeedback kezelésekhez. 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatot két helyszínen is igénybe lehet venni: Budapesten az alábbi címen: 1094. Bokréta u. 7-13. (orvosi rendelő) vagy a vidéki Medmis Intézetben: 9023 Győr, Teleki L. u. 53. Fszt. 3. (orvosi rendelő).

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-200-4596. Kérjük, hogy a bejelentkezés során adja meg, hogy melyik rendelőben (Budapest vagy Győr) szeretné igénybe venni a szolgáltatást. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medmis Intézet – Orvosi Rendelők
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Bokréta utca 7-13.
9023 Győr Teleki L. utca 53. FSZ. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére