Mai­Kupon

Kategóriák

Elektrodinamikai ekcéma diagnosztika felméréssel és konzultációval, most 50% kedvezménnyel a 9.250 Ft-ért a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ekcéma vagy más néven idült bőrgyulladás egy nagyon kellemetlen bőrbetegség. A bőrön kisebb-nagyobb terüle­teken vörös, gyulladt és pikkelyesen hámló foltok jelennek meg. A leggyakrabban érintett testtájak az arc, a fejbőr, a kéz és csukló, a könyök előtti és a térd mögötti terület. Az ekcéma okozta tünetek gyakran erős viszketéssel járnak, amit a rendszeres vakaródzás csak súlyosbít. Azokban az esetekben, amikor már semmilyen módszer nem használ, még mindig megoldást jelenthet egy új, magyar technológia, ami világújdonságnak számít. A magyar orvosokból és mérnökökből álló kutató és fejlesztő csoport létrehozott egy olyan berendezést, amely mellékhatás- és fájdalommentes, biológiai terápiát tesz lehetővé kitűnő eredményekkel. Ez a diagnosztikai és terápiás rendszer az IBR-SYSTEM®. A vizsgálatokat két orvosi rendelőben is igénybe lehet venni: Budapest belvárosában és Győrben az előre egyeztetett időpontokban! 

A kupon tartalmaz: Egy teljesen fájdalom és mellékhatásmentes IBR-SYSTEM® diagnosztikai felmérés. (Az ekcéma okozta panaszok és kellemetlen tünetek az esetek 74%-ában az új IBR-SYSTEM® módszer segítségével megszüntethetők!)

 

Amit az ekcémáról érdemes tudni: 

 

Az ekcéma a bőrgyulladás egyik formája, amely száraz, hámló, vörös bőrrel esetleg nedvedzéssel és erős viszketéssel járhat. Leggyakrabban az arcon lokalizálódik, de kiterjedhet a könyök-és térdhajlat, a csukló, a boka és a térdhajlat területére is. Lefolyása szerint kétféle ekcémát különböztet meg az orvostudomány. Akut ekcéma: gyakran viszketéssel, kivörösödéssel és hólyagképződéssel párosul. Az elváltozások gyakran nedvesek és varasodnak. Krónikus ekcéma:száraz, hámló bőr, viszketés és fokozott elszarusodás jellemzi. A bőr megvastagodott, repedezett és érdessé válik. A krónikusan fennálló ekcéma által érintett bőrfelület az állandó hámlás és pörkképződés, valamint a vakarás és dörzsölés miatt utcakőszerűen megvastagszik. 


Ismerje meg Ön is  az IBR-SYSTEM® felmérést: Segítségével feltárhatók azok az okok, amelyek a funkcionális zavarokat okozzák. Ezért lehetőség nyílik az ok megszüntetésére, így a ekcéma végleges meggyógyítására is. A szervezetben áramló információkat mikrointenzitású elektromos és mágneses jelzésként érzékeli. Elősegíti a szervezet immun- és önregenerációs tevékenységét, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, és megelőzi a kiújulást. A rendszer az egész szervezetet összességében vizsgálja. A bőrfelszínről elvezetett impulzus-sorozatokban minden szervrendszerünk információja jelen van. Egy grafikon segítségével mindez láthatóvá is válik és kijavíthatók a kóros eltérések. A szervezetről kapott jelsorozat egy speciális visszacsatolással terápiás jelekké alakítható. Egy kezelés sorozattal a kóros információk kiolthatók és az ekcémás beteg panaszmentessé tehető. Az eljárás során a szervezet maga mutatja meg, hogy mi kell a gyógyulásához. Ezzel az eljárással az ekcémás betegek 71%-a tünetmentessé válik.   

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatot két helyszínen is igénybe lehet venni: Budapesten az alábbi címen: 1094. Bokréta u. 7-13. (orvosi rendelő) vagy a vidéki Medmis Intézetben: 9023 Győr, Teleki L. u. 53. Fszt. 3. (orvosi rendelő).

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-200-4596. Kérjük, hogy a bejelentkezés során adja meg, hogy melyik rendelőben (Budapest vagy Győr) szeretné igénybe venni a szolgáltatást. 

 

A szolgáltásról bővebb információt itt olvashat: http://medmis.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=17&Itemid=132

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medmis Intézet – Orvosi Rendelők
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Bokréta utca 7-13.
9023 Győr Teleki L. utca 53. FSZ. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére