Mai­Kupon

Kategóriák

Élj energikusabban és stresszmentesen! AVS teszt és AVS kezelés egy kellemes mikroklímájú sószobában, az agyféltekék harmonikus működése érdekében a belvárosi KingRay Egészség és Oktató Központban 3.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nehezen megy a tanulás? Éppen nyelvvizsgára készülsz, és jól jönne egy kis segítség a memóriád felfrissítéséhez? Vagy csak szeretnéd szervezeted egészségben tudni? Akkor látogass el a KingRay Egészség és Oktató Központba, ahol most egy AVS teszten, és egy AVS kezelésen (sószobában) vehetsz részt. 


Tedd hatékonyabbá napjaidat egy új és hatékony módszer segítségével! Az AVS teszt és AVS kezelés, amelynek segítségével növelhetjük kreativitásunkat, javíthatjuk memóriánkat, oldhatjuk a bennünk lévő stresszt és visszanyerhetjük a tanulásra való képességünket.AVS Teszt: Az, hogy éppen milyen teljesítményre vagyunk képesek mentálisan, a tanulásban, energiaszintünk függvénye, ami könnyen mérhető egy rövid teszt segítségével. A felmérés azt mutatja meg, mennyire kerültünk távol (éppen abban a stádiumban) a két agyfélteke harmonikus működésétől. A teszt egy rögzített számítógépes program segítségével történik, amelynek a felmért egyén tevékeny részese. A válaszreakciók alapján meghatározható a személyes agytréner program (AVS).


AVS kezelés (Audio Visual Stimulation): Az AVS gép segítségével az agyat stimuláljuk, a szemre és fülre ható fények és hangok segítségével. Ezzel különleges tudatalatti állapotot hozható létre, így a két agyfélteke szinkronba, harmonikus működésbe kerül. Az AVS „kezelés” a test saját kémiai anyagait reaktiválja és ezzel éri el a kívánt eredményt. A készülék használatával lehetőség nyílik az energiaszint növelésére, az agyféltekék harmóniájának visszaállítására, a káros stressz és a vizsgadrukk oldására, és a hatékony tanulás támogatásra! Akár 10-szer gyorsabban haladhatunk nyelvtanulásunk alkalmával.

 

Jó döntések csak relaxált állapotban születnek, így a stresszt ki kell iktatni az életünkből. Az agytréning képes ebben segíteni, képes a döntésekhez ideális mentális állapotot beállítani. A tréninghez egy nyugodt hely, kényelmes fotel és AVS agytréner készülék szükséges, így a legmegfelelőbb megoldás erre a különleges mikroklímájú sószoba, ahol fél óra csak a nyugalomról szól.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A pontos cím: 1081 Szilágyi u. 1 fsz. 2. Kapu csengőn: KingRay
A szolgáltatás igénybe vehető és a bejelentkezés időpontja : Hétköznapokon 10-18 óráig.

 

Megközelítés: A belvárosban a Blaha Lujza tértől alig 5 perces kellemes sétával. Személygépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt jól elérhető a szolgáltatás helyszíne.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Cég
Kasakoner Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére