Mai­Kupon

Elméleti motoros KRESZ és műszaki oktatás fél áron a Spuri Sulinál

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! A Spuri-Sulinál mindent, ami a jogosítvánod megszerzéséhez szükséges gyorsan, olcsón, korrekten intézhesz. itt nem trükköznek az árakkal! Most ráadásul az elméleti KRESZ és a műszaki oktatás számodra fél áron van: 16.000 Ft helyett 8.000 Ft! Sőt, más kellemes meglepetésekkel is várnak!

  

A Spuri-Suli "B" kategóriás autóvezetői- és "M", "A1", "A korlátozott", valamint "A" motoros jogosítvány megszerzéséhez szükséges képzéssel és teljeskörű ügyintézéssel  foglalkozik iskolavezetőjének Ludman Lajosnak 40 éves tapasztalatával a háttérben. A tanulókat 25 magasan képzett, türelmes közlekedési szakember várja, biztosítva a jó tudásszint elérését.

Kulturáltan berendezett kényelmes szaktantermekkel valamint jól megközelíthető, központi helyen, a Duna Pláza hátsó parkolójában, mindössze 3 percnyire a Kék metrótól elhelyezkedő tanpályával állnak rendelkezésedre. A pálya este kivilágított(!), és nem zár be 17 órakor, mint más pályák. Itt egész napos nyitva tartással hétvégén és ünnepnapokon is lehetőség van gyakorlati képzésre.

Az iskola orvosa az egészségügyi alkalmassági vizsgálatot is helyben elvégezi, ha erre igényed van. Ezért sem kell máshova menned. Apropó, az iskola egészségügyi oktatása az egyik legolcsóbb a városban: 3.500 Ft - a Vöröskeresztnél is használt ambu-babával végzik.

A gyakorlati vezetés folyamán is a legkorszerűbb technikával oktatnak: szemüvegbe épített kamerával hang és képfelvételt készítenek, amely — együttes kiértékelés után— hatékonyabb fejlődésedet szolgálja! Ha a gyakorlati óráidat is a Spuri-Sulinál rendeled meg, ezt egy CD-n ajándékba kapod!

Az iskola a legnagyobb és legkorszerűbb motorparkkal rendelkezik!

Sőt! A gyakorlati képzéshez a teljes motoros felszerelést (bukósisak, ruha) térítésmentesen kölcsönadják neked!

Tanpályájukon heti 3 vizsganap van, ezzel is gyorsítják a jogsi szerzést. Az elméleti- és gyakorlati vizsgáidat az iskola - a megfelelő készségszint elérése után - igényeid szerint 24 órán belül szervezi, ezért a vizsgáztatás is gördülékenyen zajlik.

No és magáért a jogsiért sem kell majd messze menned, mert a fő okmányiroda is az iskola közelében van.

Ha tehát szereted, hogy minden passzol és fontos számodra a színvonal, az ár és a megközelíthetőség, akkor ez az ajánlat neked szól most!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Előzetesen jelentkezz be! (20) 334 0839, (1) 412 1115

Ha mostanában jogosítványt szeretnél, most lépj, mert a madarak azt csicsergik, emelkedni fognak a vizsgadíjak...

Azt is érdemes végiggondolnod, hog jövőre szigorúbb szabályok vonatkoznak a motorosokra:
Most segédmotor tanfolyam 14  évesen végezhető, 2013. január 1-től csak 16 évesen.
A nagymotor korhatára 21-ről 24 évre emelkedik.

Elméleti tanfolyamok heti kezdéssel, délelőtti, délutáni és hétvégi időpontokban.

Tanfolyam ideje: 7 alkalom, napi 4 óra.
A tanfolyam helyszíne: Duna Plaza.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Spuri-Suli
Cég
Ludman Fivérek Spuri-Suli Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Paduc utca DUNA PLÁZA
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére